Центру національно-патріотичного виховання з вересня не буде чим платити зарплатню

16 Серпня 2017, 13:59
2047

В кінці серпня цього року останні кошти, виділені міською радою на роботу Центру національно-патріотичного виховання, підуть на зарплатню працівникам. З вересня робота центру опиниться під загрозою.  

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради у середу, 16 серпня.

Під час створення комунального закладу «Центр національно-патріотичного виховання», на його роботу виділили 150 тисяч гривень. Директор Центру Богдан Бальбуза просить видлити ще стільки ж на діяльність Центру.

За його словами, комунальне підприємство вже сьогодні працює несистемно через відсутність приміщення і необхідної техніки. Через проблеми зі штатним розписом робота закладу розпочалася лише у травні цього року. 

За цей час центр став партнером фестивалю «Бандерштат», співорганізатором всеукраїнського табору «Хорунжий», почав роботу над створенням сайту тощо. 

Основна робота почнеться з вересня, переконує Богдан Бальбуза, оскільки передбачає співпрацю із навчальними закладами області. За рік працівники центру планують провести більше сотні заходів. 

 

Коментарі
16 Серпня 2017, 17:46
Патріотичним вихованням можна займатись на громадських засадах, професійні патріоти.
16 Серпня 2017, 23:49
У місті є науково-методичний центр культури, 5 клубних закладів, 3 обласні та 12 міських бібліотек, а ще філармонія, музеї.... і ви вважаєте, що ще потрібно створювати якусь нову структуру?????????!!!!!!!!!!!!!Створений центр національно-патріотичного виховання це розбазарювання державних коштів!!! На вул. Д.Галицького успішно діє клуб "Патріот Батьківщини", що належить до департаменту культури міста. Не розбазарюйте державні кошти, а віддайте їх людям, які успішно працюють!!!!!!!!!!!!
17 Серпня 2017, 15:17
Хлопці, може досить "створювати" і на ці "створення" розтягувати бюджетні кошти... патріотичним вихованням горите?... прошу дуже - на схід держави, це там ви необхідні зі своїм "планують провести більше сотні заходів". Стільки, скільки проводиться їх у Луцьку, районах області ( до слова, їх проводять фахівці, які знають толк у цій справі...) Беріть приклад з волонтерів, пишіть проекти, вигравайте гранти - і вперед, хлопці! з грошима, а особливо, коли ти їх сам не заробив, і дурень зробить... Не розумію, кому прийшло в голову, взагалі "підтримати" і віддати людські податки... ясно, на сесії, там більшість - одні "патріоти"...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром