Луцькій громаді вручили чек на 4 мільйони для забезпечення класів комп'ютерною технікою

17 Травня 2021, 16:54
Фото ілюстративне 2532
Фото ілюстративне

Луцька громада отримала гроші на забезпечення 60 класів новою комп’ютерною технікою для покращення якості освіти, як в місті, так і в приєднаних селах.

17 травня у міській раді відбулася зустріч Луцького міського голови Ігоря Поліщука та Виконавчого директора АМУ Олександра Слобожана, під час якої він вручив очільникові міста сертифікат на 4 мільйони 300 тисяч гривень, які підуть на обладнання освітніх закладів громади сучасними  електронними ресурсами. Про це інформує пресслужба Волинського регіонального відділення АМУ.

З нового навчального року 15 кабінетів початкової освіти, 15 кабінетів математики, 15 кабінетів початкової освіти для інклюзивного навчання та 15 закладів дошкільної освіти Луцької громади зможуть використовувати новітній електронний освітній ресурс під час навчального процесу.

«Освіта Луцька займає високі позиції у різноманітних рейтингах. Ми бачимо результати наших учнів на олімпіадах, ЗНО, різноманітних конкурсах. Наші педагоги постійно працюють над собою та заходять нові підходи у роботі. Традиційно, луцькі школи входять у рейтинг ТОП-100 загальноосвітніх закладів України. Сподіваємось, що така підтримка мотивуватиме освітянську родину міста працювати ще краще. А отриманим досвідом і надалі готові ділитися зі всіма освітянами України. Дякую Олександрові Слобожану та Асоціації міст України за підтримку та такий подарунок», – сказав Ігор Поліщук.

Читайте такожУ Торчинській громаді діти розфарбовують креативні зупинки

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром