Мрія інвестора: як комерційна нерухомість примножує статки

17 Травня 2021, 09:00
1450

Багато хто з нас чув, що інвестиції – найкращий спосіб захистити свої заощадження. Часто радять інвестувати в нерухомість. Як це можна зробити, розповімо на прикладі кварталу нових лучан «Dream Town».

Як інвестування в комерційну нерухомість

Найочевидніший спосіб – купити комерційну нерухомість для свого бізнесу. При такому варіанті ви стаєте власником приміщення і більше не платите за оренду майданчика для розвитку свого бізнесу. При цьому таке приміщення можна використовувати і в інших цілях, якщо вирішите перенести свій бізнес на інший майданчик.

Наступний спосіб – є здача комерційної нерухомості в оренду. У цьому варіанті ви вже не економите на оренді для свого бізнесу, а заробляєте щомісячний дохід. Попит на оренду є завжди, адже на старті бізнесу оренда – більш доступний варіант.

Також можливий спосіб інвестування – покупка комерційних площ на етапі будівництва і продаж їх за вищою ціною після здачі будинку. Таким чином ви заробите на різниці в ціні. А якщо перед продажем зробите ремонт в приміщенні, ваш дохід збільшиться.

Які види приміщень пропонує «Dream Town»

Торгівельні майданчики першого поверху. Таке приміщення можна купити для магазину одягу, аксесуарів, домашнього текстилю або будь-якого іншого. Ці площі дозволять комфортно розмістити вітрини з будь-якою продукцією.

Комерційні площі ідеальні для офісних приміщень, в них можна розмістити різні види бізнесу. На площі від 25 метрів квадратних можуть розміститися масажні кабінети, косметологічні кабінети, стоматології, хімчистки, ремонт комп’ютерної техніки, коворкінги або IT-компанії, і це тільки деякі з можливих варіантів використання приміщень.

Чим «Dream Town» хороший для бізнесу?

Своєю привабливістю для клієнтів будь-якого бізнесу. Комплекс знаходитися у центральному районі міста, поруч знаходяться хороші транспортні розв’язки, вокзали, розважальні комплекси. Кожен день повз комплекс проходять жителі району і гості міста. Цей великий потік людей, може потенційно стати вашими клієнтами.

Також, будинки вигідно вирізняється на тлі навколишньої забудови своїм сучасним яскравим фасадом. Ваш бізнес буде легко знайти, комплекс відомий у місті. Панорамне скління в магазинах і офісах дасть можливість робити великі вітрини і рекламні вивіски, тим самим залучаючи більшу кількість клієнтів.

Комфорт у приміщенні в зимовий період гарантує індивідуальне опалення. Високі стелі дозволять створити в офісах і магазинах затишок, а значить клієнтам завжди буде приємно повернутися. Наявність підземного та наземного паркінгу дозволить клієнтам комфортно добиратися до вас на автомобілях і не хвилюватися про паркування.

Якщо наші комерційні приміщення виявляться недостатньої площі для ваших проєктів – ми пропонуємо варіанти об’єднання кількох сусідніх приміщень. Так можна організувати ідеальний простір для будь-якого бізнесу.

Ще трішки порад від «Dream Town»

Найчастіше шукають невеликі приміщення для оренди. Це пов’язано зі стрімким розвитком малого бізнесу. Для здачі в оренду краще вибрати мінімалістичний ремонт в світлих тонах, такий варіант буде легше адаптувати під будь-який бізнес.

Комерційні площі можна здавати в суборенду кільком невеличким бізнесам з подібною цільовою аудиторією. Або здавати окреме робоче місце в ній. Цей варіант підійде для здачі робочого місця фрілансерам, можна організувати конференц-зал або фотостудію, при такому варіанті потрібно подбати про наявність адміністратора.

Більше інформації у консультаційному центрі «Dream Town»:

вул. Привокзальна, 12

099 327 27 27

dream-town.com.ua

euroholding.net.ua

 

 

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром