У Києві поцікавилась тим, що Тиводар залишається головою поліцейської комісії, будучи під слідством

15 Серпня 2017, 20:07
2678

Представникам комісії при ГУНП у Волинській області подзвонили з міністерства й розпитали про те, що голова постійної поліцейської комісії Волині Олександр Тиводар знаходиться під слідством у кримінальному провадженні.

Про це інформує ВАР.

«Сьогодні з Києва телефонували і цікавились цією ситуацією навколо голови постійної комісії. Мені, як секретарю, надали право підписувати усі необхідні документи по роботі комісії. Але я цього робити не буду, адже Олександр Тиводар досі при виконанні повноважень голови. У законодавстві є дуже обмежений перелік підстав, за яких голову можуть усунути. Та поки я цих підстав не маю», – повідомив у коментарі секретар постійної поліцейської комісії Сергій Рижков.

До підстав, через які голову можуть усунути з посади, за словами Рижков, відносяться такі: добровільна відмова, хвороба, смерть особи, визнання недієздатним, втрата громадянства, притягнення до адміністративної відповідальності через корупційні діяння і наявність рішення (вироку) суду у кримінальному провадженні, яким людину визнано винною.

«Я вважаю, що наразі відсторонювати Олександра Тиводара від виконання повноважень голови поліцейської комісії – неправильно. Є законодавство і його треба дотримуватися, та наразі не та ситуація, щоб усувати його від роботи. Я можу підписувати необхідні документи, але якщо буде потреба – я краще подзвоню до нього і запитаю. Якщо вже він мені відповість, що він не може цього робити, тоді вже будемо щось вирішувати. А поки що… буде рішення – тоді буде мова, та наразі підстав немає», – розповів секретар постійної поліцейської комісії.

Нагадаємо, що 8 серпня спецпризначенці зупинили й обшукали авто Олександра Тиводара. Згодом В офісі «Вартівців» і помешканні його провели обшуки.

Читайте також: Тиводара під вартою тримати не будуть

Що СБУ знайшла у «вартівців

Стали відомі подробиці обшуку «Варти порядку»

Правоохоронці винесли з офісу «Варти порядку» пакет документів

В офісі «Варти порядку» і у помешканні керівника ГФ силовики проводять обшуки.

Представників громадського формування звинувачують у незаконному стеженні і контрабанді

Перемоги: СБУ затримала керівника «Варти порядку»

До офісу «Варти порядку» прибули вибухотехніки

 

Коментарі
16 Серпня 2017, 14:53
Тиводур повинен сидіти за свої діяння
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром