У «PremierCity» – допрем’єрний показ українського фільму «Червоний»

15 Серпня 2017, 17:43
2474

У четвер, 17 серпня, у кінотеатрі «PremierCity» відбудеться допрем’єрний показ. Також лучани та гості міста матимуть змогу познайомитися зі знімальною групою проекту.

Вже цього тижня у Луцьку презентують український історичний фільм «Червоний». Усі, хто має бажання подивитися довгоочікувану стрічку першим, можуть придбати квиток у кінотеатрі «PremierCity». Кількість місць обмежена.

У прокат фільм «Червоний» вийде 24 серпня, однак в «PremierCity» буде унікальна нагода переглянути екшн на тиждень раніше. Окрім того, в обласний центр Волині завітає знімальна група, яка працювала над стрічкою «Червоний», аби поділитися враженнями та розповісти про масштабний проект. Допрем’єрний показ відбудеться 17 серпня о 19:00, квитки можна придбати у касі кінотеатру та на сайті.

Прес-конференція знімальної групи розпочнеться о 18.00 у арт-просторі на третьому поверсі ТРЦ «ПортCity».

Довідково про фільм:

1947рік. У страшну м’ясорубку сталінських таборів потрапляє воїн УПА Данило Червоний, де мусить пройти крізь пекло і нелюдські умови каторги, переслідування кримінальних ватажків, підлість, зраду і відчай. Данило знаходить в собі сили протистояти репресіям начальника табору і робить відчайдушну спробу вирватися на волю, піднявши перше повстання у таборі.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром