Пропонують вивісити в під’їздах реквізити депутатів

09 Грудня 2015, 13:09
2565

Лучанка Наталя Гуркіна намалювала шаблон і пропонує городянам роздрукувати його, вписати потрібні дані та вивісити в кожному під’їзді, щоб мешканці дворів знали – як виглядає і що робить їх депутат.

Ескіз інформаційного шаблону авторка опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

За словами Наталі, подібний шаблон поліпшить зворотній зв'язок із обраним в окрузі депутатом задля відстоювання інтересів громади.

«Це шаблон, який можна використати в будь-якому місті, районі, селі. Потрібно лише підставити дані, – пише автор. – Зробити цю листівку мене підштовхнуло спостереження, що ми дуже часто не знаємо своїх обранців. А ще думки, що депутат – це лавочки, фарби тощо...

Насправді співпраця «Громада - народний обранець» може давати гарні плоди. Знайдіть час, щоб роздрукувати цю листівку, внести дані вашого обранця і почепити в під'їздах свого будинку, щоб люди знали хто представляє їх інтереси. Країна починається з кожного з нас!».

Поки що автор виклала шаблон для обговорення. Однак ідея вже набрала розголосу, бо простежується тенденція: після агітаційної кампанії і виборів щонайменше половина новообраних депутатів, таке враження, раптово забули дорогу до виборців.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром