Луцька «Волинь» здобуває першу перемогу цього сезону

14 Серпня 2017, 22:40
4175

Футболісти нашої команди зуміли не розбазарити гандикап у три забитих голи та піднялися з дна турнірної таблиці Першої ліги. 

З перших хвилин гри підопічні Ярослава Комзюка показали, хто на «Авангарді» господар, практично не випускаючи суперників з власної половини поля. І ближче до кінця тайму такий тиск дав результат - після подачі кутового від Андрія Ляшенка ударом головою відзначився досвідчений Роман Степанов - 1:0. Ще до перерви голкіпер черкащан не дозволив лучанам розвити перевагу, тому на антракт команди пішли за мінімального рахунку на користь «Волині». Після відпочинку «побиття» «Черкаського Дніпра» продовжилося. Спочатку господарі поля заробили пенальті, яке впевнено реалізував Владислав Шаповал. А у середині другого тайму помилкою опонентів у захисті скористався Андрій Ляшенко, який результативно завершив «побачення» з воротарем гостей - 3:0.


Роман Степанов забиває перший гол у матчі
Роман Степанов забиває перший гол у матчі

 

Здавалося б - справу зроблено. Однак «Волинь» не «Волинь», якщо не створить собі проблем на рівному місці. Гравці гостей Олег Тарасенко та Антон Крамар по черзі скористалися «гріхами» луцької оборони та скоротили розрив у рахунку до мінімального. Утім, «Хрестоносцям» таки вдалося вимучити таку потрібну першу «вікторію» цього сезону.



 

Не без оптимізму, але все-таки ледь не випустити з рук переможний матч проти команди, яка знаходиться на межі банкрутства та зникнення з футбольної карти України - це не надто обнадіює та електризує струмом хороших перспектив. Як би там не було, факт лишається фактом: «Волинь» випливла із дна турнірної таблиці та піднялася одразу на 14-ту сходинку Першої ліги. Надовго?



 

Склад «Волині»: Неділько, Романюк, Воробей, Никитюк, Шаповал, Тетеренко (Льозін, 90), Герасимюк, Неделюк (Тимошенко, 73), Ільницкий (Безкоровайний, 34), Ляшенко (Мелінишин, 85), Степанов (Петров, 46)

В запасі: Марчук, Мелінишин, Тимошенко, Петров, Марушка, Льозін, Безкоровайний 

Голи: Степанов, 35, Шаповал, 53, з пенальті, Ляшенко, 65 - Тарасенко, 74, Крамар, 83.

2

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром