Перемоги: від майданчиків залишилися старі каркаси

15 Серпня 2017, 08:39
2550

На проспекті Перемоги дітей майже не побачити на гральних майданчиках біля будинків.

Обладнання майданчиків біля будинків у зовсім неналежному стані: непофарбоване, старе, погнуте та викривлене. Дітям проблема, бо немає, де діти свою енергію, розважитися та позайматися спортом, а батькам постійно треба думати, куди повести своє чадо. Дехто може піти побігати на стадіоні «Авангард» чи «попросити» покачатися на турнику біля 5-ї школи. 

«Ви бачите дитячі майданчики у нашому дворі? Я теж ні. Від хороших дитячих майданчиків із пісочницею, будиночками. А замість спусків лишилися лише їхні каркаси. Доводиться ходити з дочкою в сусідній двір, але там набагато краще: є пісочниця і гойдалка, але на лавку, на жаль ні сядеш, ні присядеш», – ділиться мама 4-річної Марійки.

Інколи діти ходять грати у волейбол та футбол на спортивному майданчику біля 15-ї школи. Також можна повисіти на перекладині. Різниця між майданчиками біля будинків та біля школи дуже велика. 

Батьки скаржаться, коли віддали дитину на безкоштовну секцію, то заняття проводилися раз через раз, не належним чином ставилися до дітей, а коли на платні секції, то можна спокійно спати і знати, що дитина під наглядом. Але це велика розкіш і мало хто ходить. Щоправда, існує і один плюс: будинки заховані між деревами і можна з дітьми подихати свіжим повітрям. Але, мабуть, скоро і те виріжуть.

















 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром