Лучанка віддала шахраям понад 115 тисяч гривень

13 Травня 2021, 17:12
Лучанка віддала шахраям понад 115 тисяч гривень 3231
Лучанка віддала шахраям понад 115 тисяч гривень

Днями лучанка позбулася понад 115 тисяч гривень.

Жінка повірила ошуканцям, які зателефонували їй та, назвавшись працівниками банківської установи, під приводом необхідності припинення «хакерської атаки» на рахунок попросили назвати персональні дані та реквізити карток. Про це інформує пресслужба прокуратури області. 

Через дії псевдобанкірів, які нібито задля розблокування банківської картки іншої жительки Луцька так само випитали в неї інформацію про її реквізити, жінка втратила понад 72 тисячі гривень.

Луцька окружна прокуратура вкотре нагадує: аби не стати жертвою шахраїв, у жодному разі не повідомляйте нікому свої персональні дані, реквізити своїх банківських рахунків, не виконуйте ніяких дій на прохання «працівників» банків, не з’ясувавши попередньо ситуацію в установі, яку вони представляють.

«Пам'ятайте, що справжні працівники банківських установ навіть у вихідні чи святкові дні не проводять жодних операцій у телефонному режимі. Якщо ви загубили мобільний або сім-карта перестала працювати, відразу ж заблокуйте прив’язані до цього номеру телефону банківські картки. Лише ваша пильність та здоровий глузд убезпечить вас від шахрайських дій зловмисників», – наголошують правоохоронці.

Читайте також: На луцькому авторинку патрульні переслідували водія за неправильну парковку

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром