Лучанам провели нарахування за тепло у квітні

13 Травня 2021, 13:58
Фото ілюстративне 2705
Фото ілюстративне

ДКП «Луцьктепло» провело нарахування за послугу з постачання теплової енергії за 12 днів квітня 2021 року згідно діючих двоставкових тарифів.

Про це інформує пресслужба підприємства.

 Так, розмір умовно-змінної частини тарифу, що нараховується споживачам впродовж опалювального сезону згідно Реєстрів І - IV із врахуванням середньої фактичної температури зовнішнього повітря у квітні 2021 року +6,58ºС становить:

  •  для споживачів Реєстру І, з врахуванням температурного коефіцієнту, для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 9,22 грн/м2 опалювальної площі.
  •  для споживачів Реєстру ІІ, з врахуванням температурного коефіцієнту, для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 7,30 грн/м2 опалювальної площі.
  •  для споживачів Реєстру ІІІ, з врахуванням температурного коефіцієнту, для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 7,63 грн/м2 опалювальної площі .
  •  для абонентів Реєстру IV розмір умовно-змінної частини тарифу є різним для кожного окремого будинку, обладнаного системою автономного опалення.

Окрім того, розмір умовно-постійної частини двоставкового тарифу на послугу з постачання теплової енергії є індивідуальним для кожного житлового будинку та зафіксований у відповідних Реєстрах І – IV, і нараховується виходячи з опалювальної площі квартири.

Звертаємо увагу, що від 13 травня нарахування квітня та попередніх періодів доступні в Особистому Кабінеті побутового споживача ДКП «Луцьктепло» та в усіх банках.

«Просимо вибачення за незручності, викликані відсутністю нарахувань в банках з кінця квітня та звертаємося з проханням оперативно сплачувати за спожиті послуги та не допускати накопичення заборгованості, яка сумарно для населення складає понад 136 мільйонів гривень (без нарахувань квітня)», – йдеться у дописі.

Читайте також: Мешканцям Боратинської громади нададуть безкоштовні юридичні консультації

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром