До кінця року лічильники тепла будуть в 71 будинку

09 Грудня 2015, 11:47
3031 Джерело: rivneteploenergo.com

Внаслідок реалізації програм капітального ремонту житлового фонду та підтримки ОСББ лічильники обліку тепла уже встановили в 59 багатоквартирних будинках.

Про це розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев 8 грудня в ефірі програми «Місто як воно є» на радіостанції «СіД FM».

Ініціатива встановлення лічильників, за словами першого заступника, набрала великого розголосу. За умовами програми, люди мають зібрати підписи і кошти у розмірі 40% від загальної суми, передбаченої на встановлення лічильників.

«У рамках програми ми поставили лічильники у 59 багатоквартирних житлових будинках. Працівники «Луцьктепла» також проводили аналогічну роботу тільки за своєю програмою, тож ще 12 лічильників буде введено в експлуатацію. В загальному це виходить 71 багатоквартирний будинок цього року», – зазначив Тарас Яковлев.

Перший заступник міського голови зауважив, що охочих взяти участь у програмі виявилося навіть більше, ніж очікували. Тож довелося двічі збільшувати фінансування. Якщо наступного року буде ще більше таких людей, то у мерії запевняють, що будуть цьому тільки раді.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром