У Луцьку вчитимуть знімати анімацію на манці

14 Серпня 2017, 17:33
2270

У Луцьку відбудеться майстер-клас «Особливості роботи над фільмом в техніці пісочної анімації». Участь у ньому можуть взяти усі охочі.

Про це інформують у громадській організації «Імаго».

У суботу, 19 серпня, о 12:00 у Молодіжному центрі Волині (вул. Градний узвіз, 5) відбудеться зустріч з аніматором та директором «Київського фестивалю пісочних скульптур» Олегом Федченком.

Митець розповість про те, як створює мультфільми з піску та манки, розкаже про вибір анімаційної техніки та технології виробництва фільму, а також покаже свій мультфільм «Гості мого дому». Вхід – вільний.

Окрім того, цього ж дня, о 17:00 у приміщенні Креативної лабораторії (вул. Винниченка, 67, на 6-ий поверх, 602 кабінет) Олег Федченко проведе майстер-клас «Особливості роботи над фільмом в техніці пісочної анімації». На заході мультиплікатор навчить створювати анімацію з манки, пояснить, як слід комплексно підходити до процесу творення мультика: від написання сценарію до post production.

У майстер-класі можуть взяти участь усі охочі віком від 12-ти років, попередньо зареєструвавшись за ПОСИЛАННЯМ.

Участь у заході – безплатна, однак кількість місць – обмежена. Тому організатори радять не зволікати з реєстрацією.

Зустріч організовують у рамках анімаційного фестивалю «Задзеркалля-2017», який відбуватиметься 9 та 10 вересня у Луцьку.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку львівський аніматор Роман Дзвонковський проводив майстер-клас зі створення анімації на плівці.

Захід влаштовують за сприяння Управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Департаменту культури Луцької міської ради.

Мультфільм «Гості мого дому»:

Мультфільм «Шнурівки»:

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром