«Він називає себе офіцером, однак прикидається важкохворим», – доброволець «Азову» про суд над Тиводаром

14 Серпня 2017, 17:18
2682

Доброволець «Азову» Олексій Кушнєр розповів, чому воїни АТО зібрались на акцію під стінами Волинської облради, де озвучили звернення до влади і силовиків з проханням зупинити свавілля у Луцьку.

Про це повідомляє Волинь24.

«Те, чого ми тут зібралися, пов’язане і з судом над керівником «Варти порядку» Олександром Тиводаром. Його відпустили на поруки, хоча йому інкримінують серйозні статті. Він називає себе офіцером, однак прикидається важкохворим», - зазначив Олексій Кушнєр.

За його словами, воїни хочуть, аби слідство об’єктивно розслідувало «справу Тиводара».

«Якщо ж доведуть провину керівника «Варти порядку» чи групи осіб, то потрібно, аби вони за це відповіли, а не ховалися. Бо як проводити незрозумілі акції по місту, то вони це можуть, а відповісти за свої вчинки – їх немає», - додав Олексій Кушнєр.

Нагадаємо, що під час слідчих дій у приміщенні управління СБУ в Олександра Тиводара погіршилось здоров'я. Відтак, 8 серпня до будівлі Луцького міськрайонного суду його привезли на каталці. Під час судового засідання адокат повідомив, що чоловік потребує лікування.

Ми вже писали про бурхливу реакцію соцмереж з цього приводу. ЛучанкаСофія Миронова у свою чергу назвала хворобу Тиводара «грипом Насірова» і навела кілька «симптомів» та методів «лікування».

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром