У міських школах проведуть уроки пам’яті

09 Грудня 2015, 10:52
2645

Задля гідного відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС міський голова Микола Романюк затвердив низку заходів, серед яких більшість – бібліотечні виставки та лекції-спогади.

Зокрема, як розповіли у відділі інформаційної роботи міськради, 11 грудня о 15:00 у бібліотеці-філії № 7 для дорослих буде організовано годину пам’яті «Поріс чорнобилем Чорнобиль – бідою нашою поріс».

Також 11-14 грудня у бібліотеках міста будуть організовані виставки літератури на теми: «Чорнобиль болить і досі» (бібліотека-філія № 7 для дорослих), «Чорнобиль: трагедія, подвиг і пам'ять» (центральна бібліотека для дорослих, бібліотека-філія № 3 для дорослих), «Чорнобиль: пожежа, яка не згасне» (бібліотека-філія № 3 для дітей), «Чорнобиль. Його забути не дозволяє майбутнє» (бібліотека-філія № 5 для дорослих), «Чорнобиль – гірка зірка полин» (бібліотека-філія № 6 для дорослих), «Вічна вдячність живим і світла пам'ять мертвим» (бібліотека-філія № 9 для дорослих), «Попіл Чорнобиля стукає в серце» (бібліотека-філія № 10 для дорослих), «Чорнобиль — очима дітей» (бібліотека-філія № 10 для дорослих).

А вже 14 грудня відбудеться панахида та покладання квітів до меморіальної дошки А. Д. Грищенку на проспекті Волі,12, пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

Цього ж дня у бібліотеці-філії № 4 для дорослих об 11:00 відбудеться тематична година «Чорнобиль – трагедія століття».

Також протягом грудня у шкільних бібліотеках будуть організовані тематичні виставки, які висвітлюють проблемні наслідки Чорнобильської катастрофи.

У загальноосвітніх навчальних закладах міста відбудуться уроки пам’яті «Пам’ятай Чорнобиль», за участю учасників ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024