Луцькі патрульні впіймали на Набережній кілька людей з наркотиками

12 Травня 2021, 14:08
2141

У Луцьку патрульні поліцейські за кілька днів вкотре виявили осіб, які мали при собі, ймовірно, наркотичні речовини.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Так, 7 травня, на вулиці Набережній, інспектори виявили чоловіка, який підозріло себе поводив та щось шукав у землі. Під час перевірки  у чоловіка виявили поліетиленовий пакет з речовиною невідомого походження блакитного кольору, ззовні схожою на наркотичну.

Цього ж дня на цій же вулиці, близько 23-ї години, патрульні виявили ще одного чоловіка, який також щось шукав і уникав зорового контакту з інспекторами. У нього, під час превентивного заходу поверхневої перевірки, виявили поліетиленовий мішечок із невідомою порошкоподібною речовиною блакитного кольору.

Наступного дня луцьким патрульним надійшло повідомлення про те, що на вулиці у одному із дворі бігає чоловік, який при тому кричить та стукає по авто.

Патрульні, які прибули на місце події, виявили в чоловіка ознаки наркотичного сп’яніння. Під час превентивного заходу у нього виявили прозорий пакет з речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну. 

А 9-го травня патрульні вкотре виявили підозрілого чоловіка на вулиці Набережній. Застосувавши превентивний захід поверхневу перевірку у нього виявили паперовий згорток з вмістом зеленої речовини, ззовні схожої на наркотичну.

У всіх випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

Читайте також: У Луцьку «накрили» підпільне казино

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром