На благодійному семінарі-практикумі навчали, як розбагатіти

09 Грудня 2015, 10:07
2298

Як швидко розбагатіти, вивести свій бізнес на новий рівень та стати незалежним в умовах економічно-політичної кризи – відповіді отримали учасники семінару-практикуму «Інституційна підтримка експортерів, стандарти та вимоги, електронні ресурси для експорту на європейські та міжнародні ринки».

Захід організовано ГО «Фундація розвитку громад» в рамках проекту «Центр волонтерської співпраці та розвитку» та за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, інформують організатори.

Запрошений гість-тренер з експорту Американської агенції з міжнародного розвитку (USAID) Олег Мирошніченко відповів на усі запитання відвідувачів, поділився секретами успіху виведення будь-якого бізнесу на європейські ринки, розповів про усі переваги та підводні камені кредитних програм, як правильно потрібно презентувати свій товар, де шукати взаємовигідне партнерство та як отримати необхідну консультаційну допомогу. Крім того, було розглянуто практичні нюанси з якими стикаються українські підприємці.

Таке питання особливо актуальне в сучасних умовах, адже з 1 січня 2016 року запрацює зона вільної торгівлі між Україною та ЄС. Однак для того, аби скористатися цим шансом потрібно мати чималі знання правильної тактики роботи.

«Україна стрімко рухається вперед. Звичайно економічна нестабільність негативно відобразилася на нашому з вами житті. Однак ми зможемо вийти з боргової ями та розпочати європейське життя. Для цього лише необхідні відповідні знання. Тож наша організація впевнена, що такі заходи, як сьогоднішній допоможуть скласти правильну стратегію розвитку та зробити перші кроки до успіху», – розповідає одна з організаторів заходу Галина Курус.



Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром