Луцький екстремал знявся у красивій фотосесії

14 Серпня 2017, 10:43
3101

Віталій Аладдін – екстремал з Луцька, який знову і знову дивує, лякає та заворожує своїм нестандартним захопленням, знявся у красивій фотосесії на висоті.

«Таблоїду Волині» хлопець розповів, що світлини зробили у селі Лище під час одного із тематичних пленерів для фотографів.

«Це був фотопленер на Івана Купала, весь день фотографувалися в різних образах , а коли сонце було ближче до заходу, фотограф Євген Боярчук запропонував  сфотографувати пару ідей. Він вибирав локації, ракурси, різні позиції тіла, а неймовірне небо та відображення у воді зробили фото дуже крутими. Роботи цього фотографа завжди цікаво побачити, в його світлинах завжди є щось унікальне, щось таке, що заворожує.  І хочеться побажати Жені подальшого натхнення та нових творчих ідей!», – поділився Віталій. 



 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром