Пояснили, чому в Луцьку так мало екіпажів патрульних

13 Серпня 2017, 18:10
2027

Нині у патрульній поліції Луцька працює близько півтори сотні поліцейських. Та у зв'язку з тим, що поліцейські обслуговують міжміські дороги, кількість екіпажів, що безпосередньо працює в місті, може зменшуватися майже вдвічі.

Про це повідомила речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук під час програми «Актуально» на телеканалі «Нова Волинь», – пише Конкурент.

Вона зазначила, що окрім Луцька і дороги Устилуг-Луцьк-Рівне, патрульна поліція міста працює на дорогах Луцьк-Ковель, Ковель-Ягодин та Ковель-Маневичі.

«Частину екіпажів з Луцька зняли і перенесли на ці траси», – пояснила Ольга Бузулук.

Якщо раніше всі десять екіпажів були у Луцьку, то тепер задля задоволення потреб у дотриманні порядку доводиться викликати у підсилення працівників з інших рот, що нерідко негативно оцінюють самі працівники поліції, каже речниця.

Це також є однією з причин, чому патрульні доволі довго їдуть на виклик. Ольга Бузулук розповіла про алгоритм передачі повідомлення до патрульних. «Коли люди телефонують на 102, то виклик потрапляє до диспетчера. Той дивиться, де знаходиться екіпаж і з'ясовує, чи він вільний чи на завданні. Є скарги, що дуже довго їде патрульна поліція. Але якщо екіпаж виконує завдання і диспетчер це бачить, то він не може його направити. Коли вже екіпаж завершив завдання, то диспетчер направляє на нове. Цей процес може бути справді тривалим», – каже речниця патрульних. Водночас вона додає, що сам час від моменту отримання завдання до прибуття на місця не тривалий.

Коментарі
14 Серпня 2017, 10:37
Для чого вони взагалі тоді, для фотографування? Це вже нагадує футбольну команду "Волинь"
14 Серпня 2017, 15:50
Бузулук як завши бреше та вигороджує патрульних! Обслуговують дороги державного значення-Цуманьський та Маневицький пост віддали рівненським патрульним, в Любомлі сторожать місцеві, що півтори сотнілуцьких патрульних роблять? -розводять на постанови за незначні порушення лохівбо Вовченко план поставив!!! "Собака лаїть"....а патрульні так і роблять що 2 роки тому-піарять невдалу реформу ....!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром