Нардеп Гузь укотре вимагає звільнення Гунчика

08 Грудня 2015, 16:32
3666

Народний депутат від Волині Ігор Гузь у Києві заявив, що до кінця тижня чекатиме рішення Адміністрації Президента щодо звільнення голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Заяву депутат оприлюднив у вівторок, 8 грудня, на брифінгу Верховної Ради, інформує прес-служба нардепа.

Парламентар попередньо надіслав відповідне депутатське звернення Президенту Петру Порошенку. У зверненні навів ряд найбільш резонансних фактів із життя Волинської області, що показують бездіяльність губернатора Володимира Гунчика.

«Володимир Петрович Гунчик вже більше року займає посаду голови Волинської обласної адміністрації. На Волині від початку його керівництва ситуація із незаконним видобутком бурштину вийшла на непідконтрольний рівень. Губернатор в першу чергу несе відповідальність за той безлад, який зараз відбувається у Маневицькому районі, де знаходяться поклади бурштину» – зазначив під час виступу народний обранець.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
08 Грудня 2015, 19:38
а шо, Ігорка не взяли в долю чи шо? чи Ігорко хотів сам бурштин контролювати без Петровича? і попередній Петрович для нього був не такий,і цей знову не такий, і де тих губернаторів набрати, щоб Ігорку догодити?
08 Грудня 2015, 22:53
..і цього хоче до цвинтаря довести...
09 Грудня 2015, 13:15
гузь більше нічого не вміє крім нападати на ділових людей сам ще нічого в житті не зробив вилупок нещасний хто таких придурків вибрав у верховну раду
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром