Поштарі відзначили День фанатів паперових газет і журналів

08 Грудня 2015, 15:50
4232

На центральному відділенні поштового зв’язку «Луцьк-25», що на вулиці Кривий Вал, у вівторок, 8 грудня відбулася традиційна зустріч прихильників друкованого слова з нагоди Дня передплатника-2016.

На імпровізованому газетному святі Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошти» лучани мали можливість зустрітися і поспілкуватися з представниками обласних газет «Сім’я і дім», «Волинь-Нова», «Слово Волині» та інших, інформує «Укрпошта».

Усі відвідувачі поштового відділення охоче спілкувалися з журналістами місцевої преси, працівниками пошти та передплачували свою улюблену періодику на 2016 рік. За доброю традицією кожному вручали подарунки та ексклюзивні календарі.

«Дуже поважаю та люблю наш волинський тижневик «Сім’я і дім». Мені подобаються усі його рубрики та формат подачі новин, тому передплатила цю газету на цілий рік, – розповідає постійна клієнтка Валентина Антонівна. – І в подарунок отримала набір кухонних дрібниць для справжньої господині. Добре, що сьогодні зайшла на пошту, то тепер буду впевнена, що отримуватиму газету вчасно щочетверга».

З нагоди Різдвяних свят та старту благодійної акції для дітей-сиріт «Подаруй дитині радість читання» працівники відділу передплати періодичних видань розповідали про можливість здійснити таку добру для малят справу.

До слова, аналогічні заходи проводилися у відділеннях поштового зв’язку всієї Волинської області, де на мешканців також чекали добрий святковий настрій та приязне ставлення поштовиків.

1

1

1

1

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром