Повідомили деталі пограбування магазину в центрі Луцька

07 Травня 2021, 14:35
3800

Поліція повідомила деталі пограбування магазину на Лесі Українки, під час якого грабіжника затримали очевидці.

Про це йдеться на сторінці Луцького районного управління поліції.

Днями на лінію 102 надійшло повідомлення від продавчині магазину, що по вул. Лесі Українки 43 відкрито викрадено чуже майно (вчинено грабіж).

«Чоловік віком близько 40 років, перебуваючи у магазині, шляхом вільного доступу, відкрито викрав продукти харчування, сховавши їх під власну курточку. Коли я сказала, що за них потрібно розрахуватись, чоловік вибіг з магазину і почав втікати, я вибігла та думала, що наздожену зловмисника. Небайдужі лучани почули крики та допомогли його затримати», – розповіла подавець Ангеліна.

На місце події одразу прибули працівники слідчо-оперативної групи Луцького районного управління поліції та спільно з працівниками Управління патрульної поліції провели низку розшукових заходів, зокрема відпрацювали камери відеоспостереження, вилучили продукти харчування і повернули магазину на відповідальне зберігання.

Слідчі повідомили про підозру зловмиснику за  ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Досудове розслідування триває.

Наразі поліцейські перевіряють причетність зловмисника до скоєння аналогічних злочинів.

Читайте такожЛуцькі патрульні допомогли чоловіку, в якого зламалося колісне крісло

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром