У луцькому виші обирали головну красуню

08 Грудня 2015, 14:29
5222

У Східноєвропейському університеті імені Лесі Українки змагалися претендентки на титул «Міс СНУ імені Лесі Українки-2015».

У понеділок, 7 грудня, п'ятнадцять красунь змагалися за звання найкращої, пише Таблоїд Волині.

Полем бою для граційних дівчат стала сцена обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. Підбадьорювали та налаштовували конкурсанток на боротьбу ведучі дійства – Роман Полторак і Мар´яна Маркусенко. Головну красуню вишу визначали за допомогою п’яти конкурсів. Відповідно до формату заходу після третього та четвертого конкурсу декілька дівчат припиняли змагатися за тріумф.

«Журити» учасниць взялися проректор з науково-технічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами Анна Левчук; виконавчий директор агенства моделей «Панна» Анна Тріль; телеведучий та шоумен Микита Чибар; соліст гурту «Давня казка», арт-директор нічного клубу «Hollywood» Євгеній Чепіль; керівник студентської ліги КВН Станіслав Ольшевський; наймолодший депутат Луцькради Олександр Лазука. Очолив журі керівник вокальної студії «Шанс Music», шоумен Сергій Скулинець.





Як це вже повелося, стартувало дійство краси і грації з конкурсу «Представлення». Конкурсантки впевнено з’явилися на сцену під сингл «You one in a million» з фільму «Міс Конгеніальність», підтверджуючи, що кожна з них – єдина на мільйон і, без сумніву, – гідна перемоги. Для того, аби краще розрекламувати себе, дівчата розповідали про своє життєве кредо, розмірковували про вічну тему кохання та навіть розсекретили ідеал свого містера.



Не обійшлося на святі без патріотичного конкурсу «Україночка». Студентки з’явилися на подіумі у національному вбранні, вквітчані вінками та жовто-блакитними стрічками. Довершували стильні образи музичний супровід та витончені танці красивих послідовниць Лесі Українки.








Найочікуванішим для чоловічої половини аудиторії став конкурс «Купальники». Під час випробування на сцені розіграли справжнісіньку еро-постановку: під магічні звуки музики та світлодіодів дівчата буквально народилися з диму в еротичній білизні. Після цього конкурсу на плечі журі вперше випала неприємна місія – визначити тих дівчат, що покинуть шоу. Оголосити вирок суддів довелося ведучому церемонії Роману Полтораку.


Під магічні звуки музики та світлодіодів дівчата наче народилися з диму в еротичній білизні
Під магічні звуки музики та світлодіодів дівчата наче народилися з диму в еротичній білизні


З найкращої сторони презентували себе учасниці у конкурсі «Таланти». У деяких моментах дійство нагадувало популярні танцювальні шоу: дівчата дивували суддів професійним виконанням танців.

Представниця Інституту мистецтв Анастасія Матюшик вміло поєднала танець, спів та театралізовану постановку, продемонструвавши на сцені справжню сімейну драму. Шквал аплодисментів та вигуків «Браво» дістався Тетяні Ляшук з хімічного факультету, яка чуттєво прочитала авторський вірш про війну, а Галина Вовк вразила всіх портретом мами.






І пісні були...
І пісні були...

Останнім випробуванням конкурсної програми був інтелектуальний батл. Завдання для дівчат ускладнювало те, що змагатися їм довелося не лише з суперницями, а й власними викладачами, а декому і з ректором Ігорем Коцаном. Конкурсантки гідно вийшли і з цієї ситуації, а коли слів було замало допомагала мова жестів. Для перемоги в конкурсі дівчатам потрібно було швидко і влучно відповісти на каверзні відео-питання своїх наставників.



Головне – відповідати впевнено!
Головне – відповідати впевнено!

Як і заведено на конкурсах краси, перед оголошенням переможниців дівчата продефілювали у стильних вечірніх сукнях із своїми кавалерами. Після цього свої нагороди та презенти отримали всі учасниці свята краси.

Розважала публіку співачка Інна Кириченко
Розважала публіку співачка Інна Кириченко

Перед оголошенням переможниці дівчата продефілювали у стильних вечірніх сукнях із своїми кавалерами
Перед оголошенням переможниці дівчата продефілювали у стильних вечірніх сукнях із своїми кавалерами


 

Для оголошення суддівського вироку на сцену піднявся голова журі, шоумен Сергій Скулинець. Очільник суддів повідомив схвильованих дівчат про те, що титул «Віце-міс університету» дістався студентці Інституту іноземної філології Дарині Глушенко.

Коли глядачі вже не могли всидіти на своїх місцях Сергій Скулинець повідав про головне рішення журі. «Кожна з вас гідна корони, але перемогти має одна. Її ім’я вже означає перемогу. Міс університету стає Вікторія Паршенко з Інституту філології та журналістики», – тріумфально оголосив представник суддівської колегії. Не дочекавшись закінчення свята публіка ринула на сцену, аби вітати своїх героїнь. Завершилося свято квітами, привітаннями та пам’ятними «селфі на пам’ять».


Міс університету стала Вікторія Паршенко (у центрі фото) з Інституту філології та журналістики
Міс університету стала Вікторія Паршенко (у центрі фото) з Інституту філології та журналістики

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром