Центр: лучани ділились ідеями та пиріжками

28 Червня 2015, 20:19
5064

Центральний парк міста на День молоді був насичений не на жарт: намети на кожному кроці, лучани і гості міста, жваві дітлахи і заняття на будь-який смак. Драйвовий фітнес, вуличне малювання, дитячі конкурси, громадські ініціативи.

Ми маємо клуб настільних ігор "Твоя фішка", займаємося не лише з пластунами, а й іншими допитливими людьми. Ігор є маса. Сьогодні ми обрали стратегічну, яка пов'язана із певним моделюванням можливих історій, пошуком кращих ходів, задля захоплення шляхів і ресурсів. Ніхто не гарячкує, але присутній азарт. Діти мислять, разом з ними розвиваємося й ми. І мені це подобається. - Роман Мамчур. 

У рукоділлі я обрала скульптуру. вона мені найближча до душі. я залюбки виготовляю різні статуетки ,керамічні пано та інсталяції, творчо сприймаю індивідуальні замовлення і залюбки даю майстер-класи. - Катерина Новак

Ми сьогодні роздаємо людям свіжі булочки з маком і повидлом для підняття настрою. Люди так звикли за все платити, тому відверто дивуються, коли чують, що це просто подарунок до свята. - Анастасія Сторожик

 

До намету зі зразками того, як розвивається людський плід в утробі, підходить чимало пар. Жінки доброзичливо відповідають на запитання. Поруч з наметом зупиняється двоє молодих людей, виявляється, що жінка саме на четвртому тижні вагітності. Чоловік тримає кохану за руку, доки фахівці центру допомоги жінкам розповідають, як виглядає їхнє маля у цей термін.

На четвертий тиждень вагітності уже чутно як б'ється серденько, на п'ятий - маля має руки та ноги, а сигнали головного мозку можна зафіксувати на електроенцефалограму. На восьмий тиждень - завбільшки 2,5 см, внутрішні органи працюють і воно вже все відчуває. Ми закликаємо жінок більш серйозно ставитися до свого особистого життя. Ваша дитина - це не личинка і не безглуздий згусток клітин.  - активісти центру "Подаруй життя".

Центр міста сповнений життєствердних барв і приємних мелодій. Люди ввічливі одне до одного, панує гостинна атмосфера. І навіть маршрутні таксі, попри затори у найбільш насичених місцях, рухаються терпляче і обачно.

Ярослава БЛИСКАВИЦЯ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром