Лесі Українки: принеси непотрібну річ і врятуй життя тисячам дітей

11 Серпня 2017, 19:41
3893

 

Речі із Вашого вжитку допоможуть врятувати життя сотень і тисяч дітей з усієї Волині, які народилися недоношеними. Повідомляємо, що до родинного.
 
У місті триває Гаражний Розпродаж фестивалю «Family Weekend». До закінчення залишаються лічені дні.
 
Гаражний Розпродаж – це соціальний благодійний проект, головна мета якого – величезний шанс на життя для новонароджених. Кожен охочий може принести одяг, іграшки, взуття, чи будь-що інше для Розпродажу на фестивалі «Family Weekend». Представники Благодійного Фонду «Серце на долонях», які і ініціювали цей проект, спрямують виручені кошти на придбання спеціального апарата для немовлят (кювезу), що допоможе їм запобігти втраті тепла тіла та допоможе нормально дихати.

 

Звертаємо увагу на те, що кожен, хто приносить будь-які речі для благодійного Гаражного розпродажу, братиме участь у розіграші сертифіката на подорож Європою від туристичної фірми «Тревел Сіті» (Travel City).
 
Речі приносьте за адресою:  вулиця Лесі Українки, 28 (навпроти Книжкового пасажу, вхід через арку), також є заїзд через вулицю Гаврилюка, 1.

 

Фестиваль «Family Weekend» відбудеться 12 та 13 серпня з 12 до 22 годиниу парку імені Лесі Українки. Дійство організовують креативна команда «Майстерні успіху» Юлії Дейнеки за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради.

 

До слова, в рамках проведення «Family Weekend» також відбудеться благодійний аукціон, на якому лотами будуть продавати речі відомих зірок. Вже, зокрема, долучилися українська акапельна формація «Пікардійська Терція», сольний проект Дмитра Шурова «Pianoboy», співачки Alyosha, Тоня Матвієнко та Анастасія Приходько, дует сестер «Анна-Марія», учасник Євробачення 2017 рок-гурт «O.Torvald», співаки Арсен Мірзоян, Олександр Положинський, ONUKA, гурт «Lama» та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. Зірки передали свої особисті речі: від музичних альбомів до особистих концертних костюмів.

 

Також згодом долучаться і гурти «ФлайzZzа», «НеАнгели», а також ведучий програми «Слідство ведуть екстрасенси» на телеканалі «СТБ» Павло Костіцин. Виручені кошти з аукціону також спрямують на придбання кювезу для маленьких волинян.

Читайте також:

Лесі Українки: за одну ніч «повалили режим» байдужості 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром