Турнір титанів: у Луцьку популяризуватимуть урбаністику

06 Травня 2021, 15:53
Фото ілюстративне 3242
Фото ілюстративне

У Луцьку з 7 по 9 травня відбудеться турнір з урбаністики серед команд переможців всеукраїнських (учнівських і студентських)  турнірів. 

Подія проходитиме у РЦ «Промінь» на четвертому поверсі. Про це інформують організатори.

Окрім турніру, програма заходу включатиме багато активностей.

  • 7 травня з 18:00 – відбудуться поетичні читання віршів «Місто в поезії і поезія про місто», сторітелінг учасників про історії, пов'язані з містом, а також в цей день сформують команди серед турнірників та представлять питання турніру.
  • 8 травня о 14.00 захід розпочне публічна дискусія студентів-урбаністів, а також відбудеться півфінальний бій серед команд.
  • 9 травня о 14.00 пройде фінал урбаністичного турніру, нагородження переможців та вечірка з нетворкінгом для всіх учасників заходу.

Ідея «Турніру титанів» – зібрати разом найкращих турнірників Волині, щоб сформувати інноваційний урбаністичний підхід в майбутніх агентів змін.

Другий рік поспіль турнір організовує громадська організація «Молодіжний центр інноваційної освіти «Семиярусна гора», які розвивають у Луцьку тему урбаністики, як комплексної науки — від архітектури до соціології — у центрі, яких стоїть місто і відносин людей, які його формують.

Посилання на реєстрацію. 

Читайте такожУ Луцьку святкуватимуть День Європи

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром