Перевізник обґрунтував дії водія маршрутки №47, який відмовився везти пасажирів

11 Серпня 2017, 16:20
2880

Директор ТзОВ «АТП-Луцьк» Олег Колеснік обґрунтував дії водія луцької маршрутки, який відмовився видавати квитки пасажирам і висадив їх посеред дороги.

Про це сьогодні, 10 серпня, повідомив на своїй сторінці у Facebook член Луцького міського комітету ВО «Свобода», заступник голови громадської ради при Луцькому міському голові Андрій Білан.

Нагадаємо, 31 липня водій луцької маршрутки №47 відмовився везти пасажирів через те, що нібито не всі з них оплатили проїзд, а через те що жоден з пасажирів, звісно, не мав квитка, ситуація зайшла у глухий кут.

Того ж дня перевізник, керівник ТзОВ «АТП-Луцьк» Олег Колеснік, пообіцяв розібратися у ситуації.

У відповіді, яку оприлюднив сьогодні, 10 серпня, автор допису, директор «АТП-Луцьк» зазначив, що прогвів із водієм повторний інструктаж щодо обілечування пасажирів та ведення відповідної документації.

Також він стверджує, що цей водій видавав квитки пасажирам при оплаті проїзду, а відмовився він, мовляв, видавати квитки повторно тим, хто не взяв їх при оплаті.

Читайте також: Вагітна постраждала з ДТП на Ковельській обурилась поведінкою водіїв


 

Коментарі
12 Серпня 2017, 00:43
Мене розсмішила відповідь перевізника. Скільки їзджу маршруткою №47, але жодного разу ніхто з водіїв не робив спроби обілетити пасажирів. Можливо, надавши таку відповідь, перевізник просто формально відписався?
12 Серпня 2017, 00:48
Скільки вже їзджу цією маршруткою жодного разу водії не пропонували взяти квитки
12 Серпня 2017, 10:47
Самі зрозуміли, що написали?<br/>&quot; відмовився везти пасажирів через те, що нібито не всі з них оплатили проїзд, а через те що жоден з пасажирів, звісно, не мав квитка&quot;
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром