У Луцьку святкуватимуть День Європи

12 Травня 2021, 09:17
3947

У Луцькій міській громаді відбуватимуться заходи в рамках Дня Європи.

Про це йдеться на сайті міськради.

За словами начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вікторії Гомонець, основні заходи відбуватимуться 15 травня, локація здебільшого — Театральний майдан, де буде встановлено сцену. Цього дня о 16:00 — офіційне відкриття Дня Європи у Луцьку, «Ода до радості» звучатиме у виконанні духового оркестру та ансамблю «Юність» Палацу культури м. Луцька.

Далі триватиме концерт за участі обдарованих дітей-учнів музичних шкіл м. Луцька, інтерактивний конкурс «Польща в Євросоюзі» та концертна програма симфонічного оркестру Волинського коледжу культури та мистецтв ім. І.Стравінського.

О 19:00 відбудеться концерт гурту «The LIONS» (м. Вроцлав, Польща).

Також заходи відбуватимуться у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Зокрема, о 12:00 – фотосушка «Мої європейські місця сили». О 15:00 цікавий захід — «Євроквест» (початок від Центру туристичної інформації та послуг, вул. Сенаторки Левчанівської, 2). До слова, на всі квести потрібна попередня реєстрація.

Ще одна локація — парк Героїв Майдану та Небесного Легіону. Там 16 травня, з 12:00 до 16:00, триватиме соціально-мистецький захід «Європейська родина».

Цього дня у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки з 11 до 15 травня триватиме фестиваль науки від ВНУ Імені Лесі Українки.

Окрім цього, відбуватимуться тематичні заходи в школах та бібліотеках, фестивалі спорту в Луцькій міській територіальній громаді (спортивні естафети, конкурси, розваги, змагання з шашок, шахів, дартс, бадмінтон, волейбол) тощо.

«Всі заходи відбуватимуться з дотриманням карантинних вимог, переважно онлайн або на відкритому повітрі», – наголосила Вікторія Гомонець.

Читайте також: У Городищенській громаді відбудуться заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром