Старшокласники побували на екскурсії у відділку поліції

08 Грудня 2015, 12:57
3416

У Луцькому відділі поліції влаштували для учнів День відкритих дверей.

Із дітьми зустрівся начальник відділу поліції Ігор Муковоз, який розповів школярам про недопустимість порушення норм закону. До розмови із дітьми долучився начальник сектору ювенальної превенції Олександр Кот, повідомляє сайт волинської поліції.

Після лекції гості вирушили до чергової частини відділу. Старшокласники спостерігали, як приймають повідомлення від населення, як діють поліцейські при отриманні інформації про злочини та події.

Також учні ознайомилися із роботою експертів-криміналістів. Кожен охочий мав змогу зняти дактилоскопічні відбитки пальців рук.

«Сьогодні ми провели День відкритих дверей. Мета заходу – розповісти про завдання поліції, а також провести профілактику злочинності серед неповнолітніх. Ми хочемо, щоб люди відчули, що змінилася не лише назва, а й змінилася робота підрозділу. Подібні заходи повинні мати системний характер, тож ми будемо проводити їх і надалі», – зауважив  начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз.

На завершення зустрічі школярам побажали успіхів у навчанні та дотримуватися закону. Старшокласники подякували поліцейським за цікаво проведений час та пообіцяли бути законослухняними громадянами.






Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром