Варшавський ринок: пішоходів біля базару чекає дорога в один кінець

11 Серпня 2017, 12:35
7572

На Варшавському ринку автомобілі та фури загородили пішохідну частину.

Замість того, аби йти прямо на базар, люди змушені обходити фури, які поставили літерою «П». Це дуже небезпечно, адже, перейшовши через пішохідний перехід, вони впираються прямо в автомобілі і, порушуючи ПДР, йдуть проїжджою частиною на тротуар, аби обійти перешкоду. Таким чином, зростає ймовірність створення аварійної ситуації.

Натомість, люди, які хочуть вийти з базару, йдуть прямо, наче шукають вихід у кінці тунелю: із одного боку фура, а з іншого автомобілі,  але, побачивши декілька машин попереду з помідорами й іншими овочами, повертаються назад. Ось і виходить, що дорога лише одна - у фуру чи автомобіль. Дехто мовчки змінює свій маршрут, а інші обурено скаржаться один одному.

«Поставили ті фури і немає, де пройти. Людям ще обійти можна, а от як мамам із колясками? А стареньким людям із сумками, які важчі за них? Доводиться тіснитися на вузькому тротуарі. А назустріч ідуть теж інші люди і хто кому має місцем поступитися?», – скаржаться жінки.

А продавці сидять і мовчки з автомобілів продають свій товар. Мабуть, місця не знайшли на базарі.








 

Коментарі
11 Серпня 2017, 16:46
а тим часом на ЛПЗ пустує територія ринку, що будувався якраз для торгівлі з великовагових автомобілів.<br/>навіщо потрібна міська влада що неспроможна врегулювати такі прості питання
11 Серпня 2017, 22:26
якщо ви не помітили це так уже кілька років а я ще з дитиною ходжу через день там ще і сморіт що верне тому що вони відходи зливають на дорогу значить комусь вигідно так і буде хоть стриляйтеся
12 Серпня 2017, 23:35
&quot; Людям ще обійти можна, а от як мамам із колясками?&quot; Чого мамам туди пертись, пригод шукати?
13 Серпня 2017, 14:55
А якраз вчора там проходила. Білий бус стояв навпаки, тобто задом наперед чим на фото і при цьому відкрив задні двері щоб торгувати. Я йшла між цією машиною і забором в тому мені прийшлося закрити одні двері щоб пройти, тобто почала рухатись від носу машини, і уявіть картину як здивувався той продавець- мужик коли закривається сама по собі одна дверця і тут появляюсь я..... благо, тільки погляд був з під лоба, малюків я не почула:-)
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром