У Луцьку відбувся міжнародний дебатний турнір «Lubart Open» 2021

05 Травня 2021, 10:25
У Луцьку відбувся міжнародний дебатний турнір  «Lubart Open» 2021 2299
У Луцьку відбувся міжнародний дебатний турнір «Lubart Open» 2021

Волинський осередок ВМГО «Федерація дебатів України» вперше організовував дебатний турнір для дебатерів із різних країн світу.

Відбувалось 1-2 травня у режимі онлайн (платформи ZOOM та DISCORD). Про це інформують організатори.

У змаганнях взяли участь 28 команд дебатерів з України, Великої Британії, Канади, Індії, Бангладешу, Італії, Польщі, Чехії, Китаю, Мексики, Кореї, Ізраїлю, Гаваїв, Філіппін.

Головні судді турніру –  Katharina Margareta Jansen (Нідерланди), Tamar Ben Meir (Israel), Rhys Steele (London). Це Чемпіонами Європи та Світу, фіналістами Manchester Open, Leiden Open, Bristol Pro-Am, Trinity IV Open, Astana EUDC, разом на трьох вони мають близько 60 суддівських досягнень (Кращий суддя), понад 50 спікерських досягнень (Кращий спікер). Також до суддівського пулу долучилось ще 19 суддів з Китаю, Індії, Хорватії, Бангладешу, Нідерландів, Ізраїлю, Лондону, Індонезії, Ірландії та Філіппін.

До півфіналу вийшли команди з Великобританії, Ірландії, Філіппін, Польщі та України, а от фінал вийшов дуже «регіональним» у ньому зійшлись 4 команди з знаменитих навчальних закладів Шефілду, Манчестера та Дубліна. Переможцями стала команда з Трініті коледжу в Дубліні (Ірландія), кращим спікером стала дебатерка з Манчестеру Lucie Slamova.

Організаторами дебатного турніру є Волинський осередок ВМГО «Федерація дебатів України», Луцька міська рада та Волинська ДОУНБ імені Олени Пчілки та ГО «Брейншторм».



 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром