У Луцьку відкрили великодній етнофестиваль

04 Травня 2021, 15:19
У Луцьку стартував великодній етнофестиваль 3077
У Луцьку стартував великодній етнофестиваль

У Луцьку стартував великодній етнофестиваль. 

Захід відбувся в Палаці культури міста Луцьк 3 травня. Про це повідомили на сайті міської ради.

У програмі фестивалю – виступи народних ансамблів, хору «Кредо», фольклорних гуртів, виступи вихованців творчих гуртків та багато іншого.

Із вітальними словами до відвідувачів етнофестивалю звернулися представники духовенства, заступниця міського голови Ірина Чебелюк, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Анатолій Костик, представники духовенства та Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку.

« Нехай у ваших серцях завжди живе віра, а у душі завжди буде мир та спокій. Нехай ваші домівки повняться дитячим сміхом, радістю та позитивними емоціями. Нехай над нашим містом, громадою, завжди буде мирне небо. Зі святом вас щиро вітаю», – звернулась до присутніх Ірина Чебелюк та передала привітання від міського голови Ігоря Поліщука.

З вітальним словом до учасників етнофестивалю звернувся заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт. Від імені очільника та депутатів найвищого представницького органу області він привітав волинян з Великоднем та побажав, аби радість, яку несе в собі це величне свято щодня окрилювало волинян.







 

Читайте також: Великодні листівки родини Косачів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром