Активний громадянин й ідеальний сім'янин: вітають із Днем народження Андрія Костенка

11 Серпня 2017, 00:01
4331

Із Днем народження вітають не лише громадського активіста, колишнього КВНщика, але люблячого чоловіка і турботливого сім'янина Андрія Костенка.

У цього тихого та мовчазного на вигляд чоловік 11 серпня День народження. Усі щиро вітають Андрія з таким днем, який буває лише раз у рік. Він насправді дуже амбітна та креативна людина і, звичайно, бравий захисник рідного міста.

Разом із молодими хлопцями та дівчатами Андрій творить для лучан незабутні хвилинки радощів: від Дня міста та Незалежності до локальних концертів.  


 

Один із співзасновників ГО «Волинського Активу Молоді» не може стояти осторонь культурних проблем міста, адже так важливо, аби Луцьк став цікавим та привабливим не лише для його жителів, але й для туристів.

Кажуть, що для щасливої та творчої людини неважливі цифри. Андрій не любить говорити цифрами, йому важливе тепло та відкритість у людині.


 

Найбільшою цінністю, як і для будь-якого чоловіка, для громадського активіста є його сім’я, адже так приємно повертатися додому, де чекає кохана дружина Ольга та двоє наймиліших діток: Міла та Лев. Бути татом для Андрія не статус, а покликання: завжди приділяє час дітям.




 

Із Мілою грається у ляльки та виходить гуляти. Левові ще і року немає, тому Андрій, мабуть, не може дочекатися, коли вийде на футбольне поле разом із сином і навчатиме майбутнього футболіста всьому, чого знає.


 

Ось воно - щастя, святкувати День народження у колі дружньої та люблячої сім’ї. 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024