Волинський рибпатруль передав Луцькому зоопарку 90 кілограмів риби

29 Квітня 2021, 12:40
2982

Державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля передали 90 кілограм свіжоморожених водних біоресурсів до Луцького зоопарку.

Про це Район.Луцьк повідомили у рибпатрулі.

На корм тваринам 28 квітня віддали 46 кілограм риби, конфіскованої у порушників природоохоронного законодавства, та 44 кілограм – вилученої згідно з актами безгосподарського майна на водних об’єктах області за перші місяці 2021 року.

«Вилучені у порушників водні біоресурси зберігаються на складі Управління. Відповідно до рішень районних судів про конфіскацію водних біоресурсів, комісією приймається рішення щодо безоплатної передачі риби на корм тваринам у вигляді благодійної допомоги. У цьому випадку риба передається комунальному підприємству Луцький зоопарк», – розповів керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Волинський рибоохоронний патруль вже не вперше проводить подібну акцію. Так, 27 листопада 2020 року у Луцький звіринець було передано 100 кілограмів риби. В Управлінні сподіваються, що подібні ініціативи допоможуть працівникам зоопарку полегшити утримання мешканців звіринця.

Довідково:

За вилов риби забороненими знаряддями лову на порушника чекає адміністративна відповідальність за ч. 4 ст.85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства), а саме накладення штрафу від 340 до 680 гривень з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих живих ресурсів.

Порушення згідно з порядком збуту водних біоресурсів тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1 700 гривень з можливою конфіскацією.

Читайте такожУ Луцьку боротимуться з комарами та кліщами 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром