У «PremierCity» – допрем’єрний показ українського фільму «Червоний»

09 Серпня 2017, 17:28
2435

За тиждень до офіційної прем’єри історичного екшену «Червоний» у кінотеатрі  «PremierCity» відбудеться допрем’єрний показ. Окрім того, усі охочі матимуть змогу познайомитися зі знімальною групою проекту.

У Луцьку презентують український історичний фільм «Червоний». У прокат стрічка вийде 24 серпня, однак в «PremierCity»  буде унікальна нагода переглянути екшн на тиждень раніше. Окрім того, в обласний центр Волині завітає знімальна група, яка працювала над стрічкою «Червоний, аби поділитися враженнями та розповісти про масштабний проект.

Меценатом фільму «Червоний» став народний депутат України Степан Івахів.

Допрем’єрний показ відбудеться 17 серпня о 19.00, квитки можна придбати у касі кінотеатру та на сайті. Прес-конференція знімальної групи розпочнеться о 18.00 на першому поверсі ТРЦ «ПортCity».

Довідково про фільм:  1947 рік. У страшну м’ясорубку сталінських таборів потрапляє воїн УПА Данило Червоний, де мусить пройти крізь пекло і нелюдські умови каторги, переслідування кримінальних ватажків, підлість, зраду і відчай. Данило знаходить в собі сили протистояти репресіям начальника табору і робить відчайдушну спробу вирватися на волю, піднявши перше повстання у таборі.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024