Завершують облаштування фонтану на Театральному майдані

28 Квітня 2021, 13:52
2689

У Луцьку завершують облаштування фонтану на Театральному майдані. Будівельники завершили вкладати гранітний камінь, а на амфітеатрі висаджують зелені насадження.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Всі роботи планують завершити до Великодня. На їх виконання спрямують понад 8 мільйонів гривень. Ці кошти були закладені в «Програму капітального ремонту фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані в м. Луцьку Волинської області», з терміном реалізації у 2020-му році.

З огляду на цілий ряд об’єктивних причин повністю реалізувати передбачені вказаною Програмою заходи та, відповідно, здійснити їх фінансування у повному обсязі протягом 2020 року не вдалось, у зв’язку з чим виникла необхідність у завершенні робіт та їх фінансуванні протягом 2021 року.

Нагадаємо, що на початковому етапі на будівництво фонтану в центрі Луцька закладали 16,7 мільйона гривень, а після тендеру сума зменшилась до 12,4 мільйона гривень. Ці кошти спрямовано не тільки на будівництво фонтану, але й на облаштування загального вигляду з встановленням елементів благоустрою.

Міський голова Ігор Поліщук зауважив, що на днях деякі інформаційні ресурси опублікували інформацію, що на ремонт фонтану в центрі міста додатково виділять 8,9 мільйона  гривень.

«Нічого не буде виділятись, вартість робіт не зміниться. Як була у нас сума 12,4 мільйони гривень по тендеру, так вона й залишиться. Немає ніяких змін, нічого ніхто не додає», – зазначив він.

Читайте такожЯк працює новий фонтан на Театральному майдані

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром