Лучанку на гарячому затримали під час передачі наркотиків

28 Квітня 2021, 12:22
Лучанку на гарячому затримали під час передачі наркотиків 3247
Лучанку на гарячому затримали під час передачі наркотиків

19-річну лучанку на гарячому затримали під час того, як вона «з рук в руки» збувала канабіс.

Під час оперативних заходів встановили, що дилерка мала два способи незаконної діяльності: збувала наркотики контактно та в одному із телеграм-каналів із продажу заборонених речовин виконувала функції закладчиці на території Луцька та Волинської області. Фігурантка щомісячно розповсюджувала близько кілограму  канабісу.  Про це інформує пресслужба ГУНП.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання наркозловмисниці поліцейські вилучили близько 1 кілограму канабісу, 10 грамів амфетаміну, 7 готових закладок з наркотиками, електронні ваги та пакети з маркуванням інтернет-крамниці. Усе це направили для проведення експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 100 000 гривень

Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішуються питання про оголошення їй підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Центральному парку чоловік побив жінку, її госпіталізували

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром