Увага до столиці: луцька «Волинь» зіграє проти одного з лідерів Першої ліги

09 Серпня 2017, 12:15
Кадр з матчу «Волині» та «Арсенала» у сезоні 2012/13 2038 Джерело: ФК «Волинь»
Кадр з матчу «Волині» та «Арсенала» у сезоні 2012/13

Підопічні Ярослава Комзюка уже готуються до поєдинку проти київського «Арсенала», який відбудеться сьогодні, 9 серпня, на однойменному стадіоні у Щасливому.

На відміну від «Хрестоносців», які після четвертого туру замикають турнірну таблицю чемпіонату України серед команд Першої ліги, київський «Арсенал» серед лідерів дивізіону. З чотирьох матчів команда Сергія Литовченка виграла три та один звела унічию, тож «Каноніри» лише за додатковими показниками поступаються першістю у турнірній таблиці «Полтаві».

Після появи на футбольній карті України команди «Арсенал» 2001-го року «Волинь» у рамках вищої ліги та Прем’єр-ліги зіграла з нею 14 поєдинків. У них лучани здобули 5 перемог та зазнали 6 поразок при трьох нічиїх. Найбільш пам’ятним був перший наш поєдинок у Києві, коли «Хрестоносці» поступилися суперникам з брутальним рахунком 1:8. Зате 2012-го року «червоно-білі» добряче відплатили суперником у матчі чвертьфіналу Кубка України, коли пройшли «Арсенал» завдяки голу в додатковий час та вийшли до четвірки найкращих команд турніру.

Нагадаємо, у матчі проти одного з лідерів дивізіону Ярослав Комзюк знову змушений буде обійтися без дискваліфікованих Сергія Петрова та Сергія Мелінишина, а також Олександра Чепелюка, який уже дебютував за «Рух», та Артема Дудіка, який ще не «засвітився» у якомусь новому клубі.

Поєдинок відбудеться сьогодні увечері, 9 серпня. Початок матчу – 18:30.  


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром