Футболісти Луцького району боролися за Кубок «Волинь Спорт 2021»

27 Квітня 2021, 14:12
2583

В Угринові відбувся турнір під егідою Федерації футболу Луцького району, який традиційно проводять напередодні старту оновленого чемпіонату.

Про це йдеться на сайті Боратинської громади.

Дванадцять футбольних команд зустрілися на полі, аби поборотися за Кубок «Волинь Спорт 2021».

Для ФК «Боратин» спроба вибороти головний трофей виявилася вдалою. У півфіналі боратинські футболісти зустрілися із командою «Акцент» (Княгининок), гра завершилася із рахунком 1:1, однак  в серії післяматчевих пенальті боратинці вийшли на першу позицію.

У матчі за першість «Боратин» зустрівся із суперниками ФК «Піддубці». У фінальному поєдинку глядачі мали нагоду спостерігати цікавий і видовищний футбол. Завершилася гра із рахунком 4:1 на користь боратинців, переможні голи забили: Павло Бебко, Роман Москвич, Василь Шишка, Сергій Тарасюк. Кращих гравцем турніру став Василь Шишка.

Тренер ФК «Боратин» Павло Бебко розповідає, що футбольні баталії цьогоріч виявилися особливо напруженими.

«Кожна з команд виходила на поле і грала як в останній раз як в прямому, так і в переносному сенсі. Окрім цього, було важко входити у сезон після зими, але ми зробили все, що могли. Команда зіграла добре, хлопці показали хороший результат завдяки згуртованості і правильно обраній тактиці. Чекаємо старту нового сезону, щоб потішити наших шанувальників новими перемогами», – розповів тренер.


Читайте також: У Луцьку збережуть єдину секцію велоспорту

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром