Що СБУ знайшла у «вартівців»

09 Серпня 2017, 00:45
3376

Працівники СБУ прокометували ситуацію навколо «Варти порядку» та представили фото вулученого під час обшуків.

Про це повідомляє Управління Служби безпеки України у Волинській області на своїй сторінці у Facebook.

Працівники СБУ спільно з прокуратурою викрили членів окремого підрозділу громадського формування «Варта порядку» на чолі з їхнім керівником.

Вони за попередньою змовою, незаконно використовували спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації та стежили за громадянами України з для отримання компрометуючих даних про їхнє особисте життя та іншої інформації в особистих та комерційних інтересах.

Правоохоронці встановили, що зловмисники переміщали вказані спеціальні технічні засоби на територію України контрабандним шляхом.

До СБУ звернулися жителі Луцька із заявами про незаконне приховане стеження за ними представниками вказаного громадського формування.

За цими фактами розпочли кримінальні провадження за статею 182 Кримінального кодексу України (порушення недоторканості приватного життя).

Під час обшуків офісних приміщень, жилих будинків та автомобілів зловмисників слідчі СБУ вилучили спеціальні засоби негласного отримання інформації, карти пам’яті із фотографіями, зброю різних калібрів, набої до неї, гранати Ф-1, протипіхотні міни.

За цими фактами розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 201 та частиною 2 статті 359 Кримінального кодексу України.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

 


















 

 
Коментарі
09 Серпня 2017, 20:05
Люди, вам шо повилазило? Чого ви мовчите? Вам демонструють мисливськi набоi, травматичний револьвер, рацii , макети i росказують шо це шось страшно заборонене. Ви шо конкретнi лохи???
09 Серпня 2017, 20:07
Завтра у вас найдуть пластилин и скажуть шо цэ пластыд, а вы тэррорыст и липытэ бомбу. ))))
09 Серпня 2017, 22:48
А ХТО ДОПОМАГАВ ЛАПІНУ КРИШУВАТИ БУРШТИН
16 Серпня 2017, 01:40
Іван.Ми не лохи.Ми все бачимо і розуміємо.Ми просто чекали-коли вже нарешті до вас черга дійде.Ці бандформування під патріотичними гаслами вже взагалі педалі попутали.Роблять що хочуть і почуваються бетменами.Диму без вогню не буває.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром