Соборності: діти граються біля контейнерів зі сміттям та мухами

08 Серпня 2017, 18:23
3109

На проспекті Соборності, 14а біля дитячих майданчиків лежать гори сміття.

Контейнери, які розташовані поблизу дитячого майданчика переповнені, і це видно здалеку. Якщо навіть у Вас закладений ніс, то непогано піти туди, адже запах може злегкістю пробити його.

«Вивозять сміття рідко, раз через раз. Інколи взагалі одні контейнери вивезуть, а інші так і залишаються чекати своєї черги. Найгірше, що поставили їх біля дитячого майданчика, запхали в будку і думають, що так нічим не нашкодять нікому», - ділиться жителька будинку Марія.

Хоча контейнер у накритті, але мухи та інші комахи літають поблизу майданчика, які є збудниками багатьох хвороб. Там кожного дня граються діти різного віку.

«Найгірше, що зараз жарко, а якщо не вивезти вчасно, то розмножуються різні мікроби. Дитина грається, десь потрапив м’ячик туди, вона його забрала і все: руки брудні, на них мікроби. А потім суне то до рота чи до обличчя. Так і заносять різні віруси. Це страшно», - стверджує мати 8-річного Сашка.

Контейнери не лише переповнені, але й біля них лежать гори сміття: одні в пакетах, інші просто роздерли собаки і з’їли все, що їстівне, а кульки так і валяються. 






 

Коментарі
10 Серпня 2017, 17:50
А діти де?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром