Фестиваль «Jazz Bez»: магічні індійсько-польські ритми

07 Грудня 2015, 11:42
2296

У Луцьку другий день XV міжнародного джазового фестивалю «Jazz Bez»  розпочався індійсько-польскими мотивами від колективу «SAAGARA».

Музиканти гурту грали на таких екзотияних інструментах, як тавіл, гатам, коннакол, морсінґ тощо, пише Таблоїд Волині.

До джазової магії на сцені долучилися і актори театру «ГаРМиДеР» Алла Доманська та Настя Горобець, які грали разом із гуртом.

Завдяки їм кожна пісня перетворилася на окреме театральне дійство, тому потрібно було не лише слухати, але й уважно спостерігати за тим, що відбувається на сцені. Під час свого виступу музиканти імпровізували, неможливо було не помітити, наскільки вони відчувають один одного, адже ритм виходив просто ідеальним.

По завершенню концерту люди в залі ділилися враженнями, що під час виступу «SAAGARA» перебували ніби у трансі. А всі охочі під час перерви змогли придбати диски з магічними піснями гурту.

Продовжив джазовий вечір «Vehemence Quartet» з Польщі. Поляки настільки захоплено грали, що було видно: вони отримують не менше задоволення від того, що роблять, аніж  глядачі у залі. Було надзвичайно цікаво спостерігати за грою та  емоціями барабанщика Шимона Мадея і контрабасиста Алана Викпиша.

Ті, хто не встиг насолодитися прекрасною живою музикою протягом двох джазових днів, мають змогу надолужити згаяне 11 грудня, адже організатори «Jazz  Bezz » мають для лучан ще один сюрприз – виступ колективу «Angela Gaber» з Польщі.





Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром