До Луцька їдуть музиканти «Без обмежень»

07 Грудня 2015, 11:01
2431

Лучан запрошують на виступ гурту «Без обмежень» – концерт відбудеться 10 грудня о 21:00 у пабі «Майдан», що на вулиці Бойка 2-а.

«Без обмежень» – це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю. У їхній музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя. Це музиканти, які в своїй творчості повністю дають волю почуттям та емоціям», – стверджують організатори концерту . 

Свій творчий шлях гурт розпочав із закарпатського міста Мукачево, проте на сьогодні вважається закарпатсько-київською командою. У творчому доробку музикантів величезна кількість пісень, відео-робіт, саунд-треків до фільму та гімн спортивної команди.

2005 року колектив став фіналістом всесвітньо відомого фестивалю «The Global Battle Of The Bands» і виступив як «кращий новий гурт Західного регіону України».

У 2007 року «Без обмежень» випустили перший альбом «Underground» і зняли дебютне відео з однойменною назвою. У перші дні ротації композиція займала перші позиції в хіт-параді «М2О» найбільшого музичного телеканалу «М1».

Нині пісні колективу звучать в ефірі багатьох радіостанцій України, а також в ефірі найбільш рейтингової інтернет-радіостанцієї MyRadio в розділі Український Рок. За кілька місяців ротації група багаторазово потрапляла в хіт-парад і за невеликий період часу заробила досить високий рейтинг.

Кожен виступ «Без обмежень» – це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і навіть трохи більше, – кажуть глядачі попередніх концертів гурту. – У піснях кожен знайде щось близьке, адже композиції наповнені справжніми емоціями, енергетикою та почуттями». 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.


 

Коментарі
07 Грудня 2015, 15:54
чудовий гурт, гарний звук, навіщо реклама коли вже майже місць не залишилось
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром