ФК «Любарт» пробився у півфінал Другої ліги

24 Квітня 2021, 09:08
2022

У спорткомплексі КПІ відбувся чвертьфінал Другої ліги чемпіонату України з футзалу, в якому «Любарт» зустрівся із запорізькою «Нікмою».

Про перебіг матчу розповіли на офіційній сторінці «Любарта» у фейсбуці.

Волинська команда з перших хвилин заволоділа ініціативою та нав‘язала власний темп суперникам із Запоріжжя.

Рахунок у матчі відкрив голеадор Сергій Вишневський, з середньої дистанції вразивши нижній кут воріт «Нікми».

Подвоїти міг Владислав Сизик, який на 14 хвилині, після пасу Степанюка, вийшов на ударну позицію, проте пробити голкіпера не зумів.

Після пропущеного голу «Нікма» вирівняла хід подій на паркеті КПІ, все частіше загрожуючи Денису Лавренчуку. Князі теж мали можливості, аби подвоїти рахунок, проте на перерву команди пішли з 1:0 на табло.

Друга половина розпочалася з натиску «Нікми» та певної розбалансованості «Любарта». Проте доволі швидко волиняни зібралися і двічі небезпечно загрожували воротам суперника. Удар Сергія Степанюка пролетів повз, а постріл Богдана Мізюка голкіпер зумів парирувати.

На 27 хвилині Сергій Піддубний сфолив поблизу власних воріт, «Нікма» отримала право на небезпечний штрафний, який перейшов у затяжну атаку. Після двох невдалих спроб під час неї, запоріжці таки відновили паритет з третього разу. Головою забив Огнистий.

1:1 на табло змусило лицарів активніше йти вперед і на 19-й хвилині Євген Заїченко був близький до того, щоб повернути лучанам перевагу. Проте голкіпер впорався з його ударом зі штрафного. Наступним забивати міг Богдан Мізюк, але і його потужний постріл Васильченко парирував.

Хлопці продовжили атакувати. Мізюк протягнув круглястого лівим флангом, віддав в центр Заїченку, а Євген розстріляв ворота «Нікми».

Коли здавалося, що зараз рахунок стане 3:1, «Нікма» перервала чудову атаку князів, яка була у завершальній стадії, та у швидкому відриві відновила паритет у матчі.

Згодом «Любарт» пропустив втретє і був змушений усіма силами йти вперед, аби відіграватися. Зважаючи ще й на п‘ять фолів у пасиві волинян, завдання виявилося доволі складним. За 3:39 до кінця Назар Бугайчук «увімкнув» схему з п’ятим польовим. І вона себе виправдала - Євген Заїченко зрівняв, оформивши дубль. Лучани продовжили грати без голкіпера, але вирвати перемогу не змогли. Доля матчу вирішувалася у серії пенальті.

На щастя для волинських вболівальників, лицарі виконали свою роботу бездоганно. Голи Андрія Чуднова (який, не зважаючи на травму, вийшов пробити), Сергія Степанюка, Сергія Вишневського, Євгена Заїченка (однозначно - героя матчу), Дмитра Романюка та сейв Лавренчука пробили «Любарту» путівку у півфінал. Суперник в 1/2 буде відомий згодом.

Гра відбудеться 24 квітня.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром