Мейнстрім ринку: бізнес у новобудовах

23 Квітня 2021, 15:31
Мейнстрім ринку: бізнес у новобудовах 2865
Мейнстрім ринку: бізнес у новобудовах

Ще кілька років тому на перших поверхах можна було побачити квартири, сьогодні ж забудовники намагаються створити ефективний суспільний простір.

Ще на стадії проектування цокольні приміщення та перші поверхи функціонально планують під комерційне призначення. Це дозволяє забезпечити мешканців комплексу різноманітною багатофункціональною інфраструктурою і відразу будувати приміщення під потреби бізнесу. Таким чином, створюються приміщення цільового призначення з максимально корисною площею, вже оснащені інженерними мережами, під'їзними шляхами, паркінгом тощо з урахуванням майбутньої сфери діяльності бізнесу.

Для заробітку в сегменті комерційної нерухомості потрібен експертний аналіз. Інвестор повинен бути хорошим стратегом. Перш ніж купувати або орендувати торгове приміщення, слід продумати всі найдрібніші деталі свого проекту, перспективи розвитку житлового комплексу, в якому влаштовується бізнес та трафік цільової аудиторії. Все це позначається на рівні прибутковості, а отже, і на ліквідності бізнесу.

Чому комерційну нерухомість вигідно купувати у компанії «Єврохолдінг»?

  1. Забудовник для кожного комплексу розробляє концепцію планування громадського та приватного простору: грамотне розмежування потоків і створення максимально різноманітної інфраструктури, яка з одного боку відповідає вимогам найвибагливіших жителів, а з іншого – накопичує для бізнесу цільову аудиторію з певним статусом і потребами.
  2. Житлові комплекси компанії «ЯРОВИЦЯ», «DREAM TOWN», «KYIV SKY» знаходяться в центральних частинах міста з розвиненою інфраструктурою і зрозумілими довгостроковими перспективами розвитку. Вихід комерційних площ на вулиці з активним трафіком дозволить бізнесу залучати додаткових клієнтів з сусідніх будинків та й з міста вцілому, що важко забезпечити в тій ситуації, коли комплекс знаходиться у віддаленому районі.
  3. У компанії є пропозиції різних форматів та площ для бізнесу. Сьогодні найбільше користуються попитом площі в районі 50 м. кв. також, суттєво збільшується попит на невеликі приміщення: 20-30 кв. м, також приміщення, де можна самостійно продумувати ергономіку, організувати робочий простір відповідно до життєдіяльності бізнесу. У компанії є пропозиції площ від 21 м. кв., відповідно можна обрати і більші площі і, об’єднувати суміжні приміщення.
  4. Ще однією важливою особливістю є можливість довгострокової оренди під управлінням компанії забудовника. За таких умов ризики бізнесу мінімальні.



Якщо ви ще вагаєтесь, де оселити свій бізнес, зверніться у консультаційні центри компанії «Єврохолдінг». Тут ви можете обрати не лише оптимальну площу, але й ознайомитись з унікальністю локації та особливостями цільової аудиторії.

  • Консультаційний центр  ЯРОВИЦЯ: 050 402 05 05 yarovytsya.com.ua
  • Консультаційний центр DREAM TOWN: 099 327 27 27 dream-town.com.ua
  • Консультаційний центр KYIV SKY: 067 442 09 09 kyiv-sky.com.ua
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024