У Боратинській громаді відзначили День Землі

23 Квітня 2021, 12:51
2448 Джерело: Сайт Боратинської громади

З нагоди відзначення Дня Землі у школах Боратинської громади провели ряд тематичних заходів. У Рованцях та Мстишині для школярів організували еко-уроки – під час занять обговорювали питання захисту довкілля та екологічної відповідальності, виготовляли стіннівки і плакати.

Про це йдеться на сайті Боратинської громади.

У Боратинській школі вирішили відзначити свято, організувавши акцію із озеленення. Школярі продовжили роботи із облаштування квіткової алеї і висадили ще 40 кущів лапчатки.

Нагадаємо, створення алеї у своїй школі ініціювала восьмикласниця Анна Макаренко з Боратина. Ідея реалізувати екологічну ініціативу виникла у школярки під час участі у програмі «Ініціативна молодь».



Довідково:

День Землі щороку 22 квітня об’єднує мешканців світу, аби таким чином вшанувати крихку природу планети, яка все більше страждає від людських дій.

Метою свята є привернення уваги суспільства до проблем екології, заклик дбати про природу. Вважається, що у цей день кожен має зробити для Землі щось корисне: прибрати засмічену ділянку, посадити дерево тощо.

День Землі – це символ єдності, усвідомлення, що тільки об’єднаними зусиллями людство може боротися з глобальними екологічними та існуючими соціальними проблемами. Перша «одноразова» акція цього дня пройшла 1970 року в США. Її успіх окрилив організаторів, і з того часу святкування стало регулярним. День Землі відзначають також в день весняного рівнодення 20-21 березня (за ініціативою ООН).

Читайте такожУ Прилуцькому заклали сквер

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром