Жодної дитини не втратили: де займаються вихованці луцького «Юного динамівця»

23 Квітня 2021, 09:33
2088

Заняття вихованців луцької дитячо-юнацької спортшколи «Юний динамівець» проводять у приміщеннях інших позашкільних закладів.

У березні Волинська обласна рада інформувала про припинення занять і переведення тренерів «Юного динамівця» до інших спортшкіл. Як повідомив 21 квітня, під час засідання облради, начальник управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Ігор Дмитришин, наразі тренери й вихованці двох відділень, які займалися у старому приміщенні, перейшли в ДЮСШ «Колос» і ДЮСШ № 2 міста Луцька.

Раніше оптимізацію спортшколи пояснювали браком коштів на оплату праці тренерів. Нині Дмитришин додав: утримання будівлі, яка є пам’яткою архітектури національного значення, вимагає чималих коштів, тому є нераціональним. Крім того, «синагога» потребує реставрації, вартістю приблизно 10 мільйонів гривень.

Ще до оптимізації закладу вихованці трьох із п’яти діючих секцій займалися за межами «Юного динамівця». Наразі вихованці відділення важкої атлетики перейшли у ДЮСШ «Колос», а відділення греко-римської боротьби Луцька міська рада взяла на своє утримання, вони переїхали в ДЮСШ №2.

«Жодного тренера, жодної дитини не втратили», – підсумував Дмитришин.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром