Гордіюк: лучанці не вистачило місця на зупинці через бабцю, яка там продавала квіти

07 Серпня 2017, 12:52
8857

Мешканку обласного центру обурило те, що їй не вистачило місця під навісом зупинки громадського транспорту через те, що там від дощу сховалась і продавала квіти літня жінка.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала  Вікторія Врублевська.

«Ранок. дощ. торгівля квіточками. місця, щоб сховатись від дощу замало через торгівлю», – описала ситуацію лучанка.

Вона звернулась до Фейсбук-спільноти із запитаннями, чи така торгівля є правомірною, і до кого звертатись, аби це припинити. Втім, користувачі мережі не побачили нічого поганого у торгівлі квітами: мовляв, це не найгірший варіант.

Читайте також: Рівненська: «втомлену» зупинку нарешті демонтували



2

 

 

Коментарі
07 Серпня 2017, 16:19
Комусь варто скинути кілька грам. Бо щоки мокнуть, визираючи з під навісу. Місця вагон!!! Таким писакам треба вимкнути інтернет, бо всяку фігню постять.
07 Серпня 2017, 16:20
"замало через торгівлю" це яку треба мати жопу щоб вона не помістилася на зупинку розраховану на 50 чоловік на якій стоїть 10 чел і сидить бабуля. луцькрайон опускається вже нижче плінтуса публікацією такого говна.
07 Серпня 2017, 16:34
лучанку чоловік не задавільняє, осб і привід для роздратування.
07 Серпня 2017, 16:53
Вікторія,ти що не виспалась..? Чим тобі ця жінка заважала??? На зупинці 3 людини-всім завжди місця хватало...Жінка,як ти пишеш місця на лавочці не займає,квіти поза накриттям. Скажи,що тобі заважало??? Ще й ПСИХОЛОГОМ називаєшся... СОРОМНО. Кому ти можеш допомогти,психолог...? Ти ж напевно знаєш цю жінку--її звати Віра Іванівна. В минулому це начальник 7 ЖЕКу. Вікторія,ти задавалась питанням,що її підштовхнуло недосипати в 70років? Скільки сили,здоров'я витрачає за доглядом цих квітів,адже вона не "перекупщик". Мені соромно,що люди без сердця працюють психологами....
07 Серпня 2017, 17:41
Під навіс можна загнати "Богдана" і бабуську не прийдеться пересувати. Ще один псевдо активний громадянин зі своєю статтею про те, як все навколо погано. РЕДАКТОРИ!! Ви передивляєтесь новини, які вам пропонують??!
07 Серпня 2017, 18:09
Я, той невиспаний психолог і до того ж без серця! На мою думку, є спеціально відведені місця для торгівлі. Пані Віру Іванівну особисто не знаю, але нехай Бог дарує їй сили та здоров'я.
07 Серпня 2017, 18:20
це навіть смішно читати дивлячись на фото, коли навіть біля бабусі можна стати не одній людині, дивлячись по фото, в наш час кожен як може заробляє і нарікати на людей які стараються підзаробити до копійчаної пенсії мати претензії, це вже просто соромно.
07 Серпня 2017, 18:26
Перефразовуючи Н.А.Некрасова хочеться сказати: "ПСИХОЛОГОМ можеш ти не бути,але громадянином бути зобов'язаний!" Вікторія-ПЕРЕМОГА,ну і що перемогла ти свою СОВІСТЬ??? Дала "наводку" муніципалам... Вже прогнали Віру Іванівну,ще й оштрафувати хотіли... Спи тепер сама "спокійно"... КВІТИ тобі не будуть заважати. А була б ти доброю ЛЮДИНОЮ можливо в тієї самої бабушки і тобі бкупили б квіточку....
07 Серпня 2017, 18:44
&quot;...місця, щоб сховатись від дощу замало.....Що робити? До кого звертатись?&quot;<br/><br/>Судячи з твоїх фото, робити: худати. Звертатись: до адміністратора тренаЖОРки. <br/><br/>&quot;На мою думку, є спеціально відведені місця для торгівлі&quot;. Оренда, податки, комуналька не для всіх підйомна. Хочеш запавлікоморозитись, гугли телефони муніципалки, вони якраз з нічного рейду пошуку водки мають десь поруч з зупинкою бути. Відпочивати. Хайпитись на бабуськах позорно. Борись з преступностю краще. Наший наклейку супермена чи бетмана і преред.
07 Серпня 2017, 18:58
Спи спокойно, милый товариш. На цветы заработала.
07 Серпня 2017, 19:45
А перевірте чи зареєстрований підприємець для &quot;Маленька Фабрика Декору&quot;?? та торгівля є правомірною??
07 Серпня 2017, 19:59
Волонтер, перевірив, все ок. Продовжуйте нагляд.
07 Серпня 2017, 20:19
Люди...та що ж ви злі такі,готові один одного з'їсти?скажіть просто Вікторії,що то була помилка з її боку і все.всі помиляються.для чого переходити на особисті образи???Ще пообіцяйте їй фізичну розправу біля темного під'їзду.Вона гроші ні в кого не крала і п'яна за кермом не їздила.Ну захотілось дівчині порядку і що тепер?всіх собак неї спустити??
07 Серпня 2017, 20:26
Катерина, о! Точно! Темний підїзд! В мене якраз такий дома! Що робити? До кого звертатись?
07 Серпня 2017, 20:39
Зібрати мешканців,створити ОСББ і слідуючи логіці зрозуміти,шо вам ніхто і нічого не винен. Будинок як і все,що у ньому це наша спільна сумісна власність,тому починайте з себе...Вам не приходять викручувати лампочки чужі,а якщо так надієтесь на ЖЕКи то контролюйте на що ідуть ваші гроші.Здається ще в якомусь 2014 році в міськраді виконкомом було прийняте рішення про щоквартальне звітування ЖЕКів про кошти,що надійшли від мешканців і на що використались,а раз не контролюєте-значить все влаштовує.
07 Серпня 2017, 21:22
Дуже гарні квіти.А можна букет на замовлення?
07 Серпня 2017, 21:31
Це ми злі люди...? А у Вікторії &quot;була помилка з її боку..&quot; Вона вже прокоментувала дописи. Щось не видно,щоб вона помилкою це назвала.... До речі--в роки правління баба Вери ЖЕКом лампочки не викручувли....
07 Серпня 2017, 21:42
Руки ГЕТЬ від бабусі з квітами!!! А за її квіти ми завжди вдячні!
07 Серпня 2017, 21:45
Пропоную повернути бабі Вєрі ЖЕК і жити спокійно!Але ж питання це не вирішить...І ми всі можемо шкодувати про колись,але,на жаль чи на щастя,ми будуємо нову систему управління і від нас,нашої відповідальності і нашого &quot;а це не моє діло&quot; залежить як будемо жити далі...Тому..Можете кидати в мене камні,але чомусь тільки в мережі всі і активні...а прийти і на щось вплинути здатні одиниці.Завжди кажуть &quot;а мені що більше всіх треба?нехай сусід іде&quot;.і питання ж не в бабі Вєрі і її пенсії,дай їй Бог здоров'я і нашій державі змін,щоб наші пенсіонери жили не на грані виживання,а питання в нас,і що для змін готові робити ми,крім як розводити &quot;кухонну демократію&quot;...
07 Серпня 2017, 23:42
Шановне панство, це ж наскільки треба бути черствим духовно, що подібне писати. Невже ви думаєте, що та бабуся сидить і продає ті квіти з метою стати олігархом і отримати мегаприбутки з продажу квітів вирощених на власній дачі. Я особисто переконаний, що вона сидить там від безвиході, куди її і усіх українських пенсіонерів загнала наша влада.
08 Серпня 2017, 00:03
А мені в цій ситуації шкода вас, пані Вікторіє. Ви пропіаритись хотіли, а вийшло, як завжди. Будьте добрішою і простішою, і добро і люди потягнуться до вас!
08 Серпня 2017, 00:20
Звичайно люду на зупинці повно ніде голці врасти не те що лучанці сховатись.А бабця винна .
08 Серпня 2017, 00:20
Бабусю в тюрму!!!!!!!! Лучанці премію!!!!!!!!!
08 Серпня 2017, 00:21
Так, за добром і людьми потягнуться і гроші. Гроші завжди до гівна тягнуться.
08 Серпня 2017, 00:34
Нічого!! Бог бачить усе , і покаже цій безжалісній жінці що це таке коли немає не копійки за душою , як мізерна пенсія , та людина нарвала квіти та продає !! Нехай цій бабусі повезе у житті і вона дійсно зможе жити достойно то получати достойну пенсію !!
08 Серпня 2017, 01:22
А хто знає цілульозну дивчину Вікторію,вона як людина гнила а як психолог теж така?? Зробім її відомою!
08 Серпня 2017, 01:59
Шановні читачі Район.Луцьк та інших ресурсів, які перепостили мій допис у fb.<br/>Прикро найперше, що допис видалений, тому першоджерела вже нема, там де НЕ було написано, що особисто мені бракувало місця. Обурення в мене не було. Прохання аби &quot;припинити це&quot; також не звучало. Головне, що новину нікому не пропонувала. <br/>Помилка з мого боку реагувати на речі, які серед нас. Помилка зачіпати літніх людей, яких влада загнала в певні рамки... Особисто геть не проти стихійних ринків, єдине, є ринки і є зупинки. <br/>Звинувачення щодо прикликання муніципалів, неправдиві, адже якби мій допис не перепостили б інтернет видання, ніхто б можливо, крім друзів і не звернув уваги на виявлення побаченого.<br/>Щодо піару, то я не публічна особистість, і не розраховувала зовсім, а тим паче не претендую<br/>Радує, що є коло близьких людей, які знають просту, негнилу та відкриту людину. <br/>Будь яку інформацію можна подати з різних сторін, як це сьогодні і сталось. Всі пишуть про жорстокість та безжальність, проте публікація має масу переглядів і кожен висловив свою злобу ніби я нашкодила пані Вірі. Надіюсь завдяки цим переглядам сьогодні викупили всі квіточки у продавчині і такий піар пішов Вірі Іванівні лише на користь
08 Серпня 2017, 01:59
Люди, не полінуйтесь прогортати сторінку доверху і спробуйте подивитись на ситуацію зі сторони. Це не лякає нікого? Я особисто не вважаю цілком правою ні лучанку, ні бабусю. Але для мене сьогоднішнє відкриття не в самому інценденті, а у культурі людей..... Чим кращий кожен з тієї аудиторії, хто не соромиться (навіть не так, хто настільки не поважає в першу чергу себе), щоб писати слова &quot;цілульозну дивчину&quot;, &quot;людина гнила &quot;,&quot;безжалісній жінці&quot;. &quot;черствим духовно&quot;, &quot;Кому ти можеш допомогти,психолог&quot;, &quot;це яку треба мати жопу&quot; і т.д. Люди, ви ж показуєте в першу чергу себе, свій внутрішній світ та свої цінності, коли залишаєте будь-які слова в мережі. В кожного є своя думка і кожен має право її висловлювати - про це нині говорять всі і масово, але чому ж ми забуваємо про методи висловлення цих думок!!! Цей випадок , як на мене, приклад тотального хамства в суспільсті, як би прикро це не звучало - обговорили все: і фігуру, і професійну діяльність, і душевний стан і, швидше всого, залишились задоволені своєю активною громадянською позицією. А мені, особисто, важко і сумно на душі після такої маси негативу. п.с. вірю в те, що добро є в серці кожного, шукаймо і знайдемо!
08 Серпня 2017, 02:16
з далеких совкових часів: &quot;подавляющее большинство решило...&quot; жовчю смердить від дописів. було б каміння, то б закидали дівчину.
08 Серпня 2017, 02:51
Люди думку свою висловлюють і в цьому нічого поганого немає. А з подружками сидіти зараз і оправдовуватись дружно -не гарно.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром