Ліс, драйв та боротьба: луцьку молодь запрошують на теренову гру «Звитяга»

22 Квітня 2021, 10:50
Ліс, драйв та боротьба: луцьку молодь запрошують на теренову гру «Звитяга» 3500
Ліс, драйв та боротьба: луцьку молодь запрошують на теренову гру «Звитяга»

7-10 травня 2021 року на Волині відбудеться теренова гра «Звитяга»Упродовж чотирьох днів учасники гри житимуть в наметах у мальовничому волинському лісі, спілкуватимуться з однодумцями та відчують дух повстанської боротьби.

Суть теренової гри: усіх учасники об'єднуються у дві команди  сотні. Головна цінність сотні – прапор, мета  забрати прапор супротивника і зберегти свій до завершення гри. Про це інформують організатори.

Щоб отримати прапор, необхідно побороти цілу сотню протилежної команди в «боях». Для цього у кожного гравця на руці знаходиться символ життя  пов'язка. Зірвати пов’язку означає «вбити» супротивника. За кожного «вбитого» гравця у скарбничку сотні нараховуються бали. За дотриманням правил гри та підрахунком балів стежить Рада Вищих Спостерігачів – досвідчені гравці та члени оргкомітету «Звитяги».

Своїми враженнями  про «Звитягу» поділився багаторічний учасник гри Богдан Бальбуза: «11 років тому в моєму житті сталась визначальна для подальшого шляху подія. Я натрапив на згорток паперів, який розповідав про теренову гру «Звитяга». Не особливо думаючи, хто, що й куди, я зібрався й вирушив на зустріч пригодам. Це були мега яскраві 4 дні мого життя! Далі – сотні таборів та вишколів, тренінгів, мандрівок, тисячі класних та цікавих людей, маса ініціатив та ідей. Все те, що зробило мене тим, ким я є зараз. Я люблю те, чим живу. І якби випала нагода знову потримати той згорток паперів, не вагаючись повторив би цей шлях».

Участь у грі можуть взяти юнаки та дівчата від 16 до 30 років. Щоб стати учасником потрібно заповнити реєстраційну анкету за посиланням. Кількість місць обмежена.

«Завдання «Звитяги» не лише випробувати учасників фізично та морально, а й поширити знання про Українську повстанську армію. Вже п’ятнадцять років гра проходить на Волині  території, де в минулому столітті повстанці боролися за незалежну Україну. Структура сотень багато у чому відповідає устрою УПА: поділ на рої та чоти, наявність розвідки, сотенного, бунчужного, інтенданта. Правила, за якими учасники живуть 4 дні, також схожі на правила життя упівців. На грі суворо заборонено вживати алкоголь, тютюн, наркотичні речовини, а мова спілкування – українська», – розповів голова оргкомітету теренової гри «Звитяга» Максим Каширець.

Детальна інформація про гру в соцмережах: Instagram та FacebookОрганізатор заходу: ГО «ВМР «Національний Альянс» – неприбуткова громадська організація, яка з 2005 року виховує молоде покоління на засадах українського націоналізму.

Читайте також: В «Адреналін Сіті» навчать створювати унікальні писанки

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024