Соборності: новітні «технології» луцьких дорожників

06 Грудня 2015, 16:37
2593

Лучани обурюються подекуди безглуздим, на їх думку, ремонтом міських доріг під час негоди ­– асфальтне латання ям у дощ або сніг зумовлює відповідну якість робіт і дорожнього покриття.

Фото з результатами і наслідками подібного «впровадження» новітніх технологій виклав на сторінки Facebook у спільноті «Збережемо древній Луцьк» Олекса Вільний.

«Якось днями проїжджав по проспекту Соборності, і заїхав в двір де кладуть асфальт, – розповідає дописувач. – Роботи велись в дощ, але й це пів біди)))). Мене добила яма посередині дороги (асфальт вже лежав день чи два!!!!). Це типу на майбутнє хлопці собі роботу готують?

Вибачте, але здається у нас дійсно місто, котре шукав один персонаж з довгим носом (навіть син мера з товаришами нам про це натякають – я про ТЦ «Буратіно»).

До речі, місцеві жителі можуть і навіть повинні вимагати від влади негайного виправлення дорожніх огріхів. Як це зробити – розповідає кореспонденту Район.Луцьк  заступник директора департаменту ЖКГ, начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури та санітарного нагляду Микола Осіюк у матеріалі: Як добитися капітального ремонту прибудинкової території.



Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
06 Грудня 2015, 22:17
які дороги така і влада
07 Грудня 2015, 14:37
Ці ямки залишили як вказівник що там каналізаційний чи технологічний колодець, який після влаштування загального асфальтобетонного покриття виставлять згідно сформованого горизонту, по іншому-ніяк. Якщо подаєте сенсаційний матеріал, будь-ласка проконсультуйтесь у фахівців. На рахунок виконавців даних робіт, я мешкаю у цьому районі та кожен день бачу на власні очі процес виконання, а також результат. Дуже вдячний як владі міста так і будівельникам. На "наших очах" Луцьк перетворюється у дійсно Європейське місто.
07 Грудня 2015, 18:12
"фАХІВЕЦЬ", ЧОМУ ВИ ЦЕЙ "ПРОЦЕС ВИКОНАННЯ" ТАК ОДОБРЮЄТЕ??? ВАМ ЩО МЕДОЧКУ БОЧКУ ПІДІГНАЛИ? РОЗКРИЙТЕ ОЧІ І ВИТРІТЬ "ГУБЦІ" ПІСЛЯ МЕДКУ ДАРМОВОГО.
08 Грудня 2015, 16:28
Дякую за коментар. Я просто хочу бути об'єктивним. Судити про роботу можна лише після виконаних робіт а не під час "процесу"
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром