Луцьк, 27 червня: неквапливе місто, концерти і зустріч амазонок

27 Червня 2015, 22:46
Затор біля істфаку 5934
Затор біля істфаку

Ключові події Луцька, напердодні Дня молоді.

Стало відомо, що музикант Сергій Шишкін зібрав 5,3 тисячі гривень на благодійність в рамках заходу "Днюха патріота" - так митець відзначив свій День народження в Луцьку.

Інна Свередюк та Марина Бачинська, зв'язкові 51 бригади (тепер 14-ої), вийшли живими з-під «Іловайського котла». Вони ж, відомі як "волинські амазонки", сьогодні приїхали до Луцька з Володимира-Волинського та отримали подарунки і сертифікати на приємне дозвілля. 

Руслан Теліпський
Руслан Теліпський

На зустріч прийшли всього лише до десятка людей, однак велику увагу події приділили журналісти, за що організатори їм особливо вдячні. Координатор проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський каже, що подібні заходи планують продовжити для українських захисників, але усе залежить від активності меценатів, тож запрошують їх до співпраці.

18 дітей з Волновахи ознайомилися з історико-культурними місцями Луцька, відвідали Краєзнавчий музей. Їхня вихователь наголошує, що діти задоволені і завели багато нових знайомств із луцькими однолітками. родзинкою цього дня став концерт Дзідзьо на стадіоні "Авангард", до слова, він спричинив затори в мікрорайоні Меморіалу та історичного факультету СНУ.

Поруч з Замком Любарта з'явилося кафе з нехитрою назвою "Біля Замку". Щоправда, заклад належить кулінарно-харчовому технікуму, який і забезпечив кафе сучасним устаткуванням, лабораторією контролю якості харчових продуктів. Керуватимуть процесом досвідчені викладачі та майстри, а серед студентів для роботи у ресторані підібрали найкращих. Пообіцяли, що персонал "Біля Замку" володітиме іноземними мовами, а лучани тим часом подейкують, що це буде "навчальний ресторан". 

Прямо зараз у пивному клубі "Оболонь" триває концерт луцького гурту "Fusion friends".

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром